slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-3!

ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ!

Θέμα εμφανίσεων του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης στην ΕΤ3 έθεσαν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη,
ζητώντας μάλιστα να μεταδίδεται λειτουργία και από άλλες μητροπόλεις.

Τους «καίει» ο Άνθιμος


Στη διάρκεια των συναντήσεων με υπουργούς της κυβέρνησης, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης συζήτησαν θέματα που αφορούν την κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα την ΕΡΤ-3.
Ζήτησαν διευκρινίσεις για τα κριτήρια επιλογής των συμβασιούχων.


Πέρα όμως από το ζήτημα των συμβασιούχωνεπισημάνθηκε πως θα πρέπει να μεταδίδονται λειτουργίες και από άλλες μητροπόλεις της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο αυτές με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.


Ο κ. Χυτήρης, από την πλευρά του, δεσμεύθηκε για την αυτόνομη συνέχιση λειτουργίας του σταθμού.

ΠΗΓΗ:"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ Πασοκ!

Έτσι,προσπαθούν με γελοίες δικαιολογίες (μετάδοση Θείας Λειτουργίας και από άλλες Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδος),να τον "κάνουν πέρα"!!!

Στόχος τους,η φίμωση ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ!

Μετά το κόψιμο της εκπομπής "Αρχονταρίκι" από την ΕΡΤ,κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

Όχι,πασοκόσκυλα και λοιποί νεογενίτσαροι:Δεν θα αποφασίσετε εσείς για το πρόγραμμα της ΕΡΤ,αλλά ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ (ΣΑΣ) ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ!

Κάτω τα ξερά σας λοιπόν από τον Άνθιμο:Τα κηρύγματά του τα παρακολουθούν πολλοί Έλληνες,ακόμα και μη θρησκευόμενοι.Δεν θα τον φιμώσετε επειδή θίγει θέματα που σας ενοχλούν και αποκαλύπτει τις προδοσίες σας!http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: