slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όλο το παρασκήνιο γιατί καθυστέρησε η ανακοίνωσης της «Σκιώδους κυβέρνησης» Μαράκη

Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 ότι ο πρώην Δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης ετοίμαζε «Σκιώδη κυβέρνηση» για να παρακολουθεί στενά κατά τομείς την νέα Δημοτική Αρχή.

Σας είχαμε πει ότι η «Σκιώδη κυβέρνηση» Μαράκη θα αποτελείται και από μη εκλεγμένους δημοτικούς σύμβουλους όπως ο κ. Ιάκωβος Γιακουμής που ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου του πρώην Δημάρχου Νίκου Μαράκη και της Δημοτικής Παράταξης του.

Οι λόγοι καθυστέρησης ανακοίνωσης της απόφασης είναι δυο κατά την γνώμη μας. Ο πρώτος είχε να κάνει με το…..


...γεγονός ότι κάνεις εκλεγμένος δημοτικός -και μη- δεν ήθελε να πάει απέναντι στον Αντιδήμαρχο Απόστολο Ψαρρά τομέα που όπως βλέπουμε ανέλαβε ο ίδιος ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης». Ο δεύτερος λόγος είχε να κάνει με της εσωτερικές εκλογικές διεργασίες στην ΟΝΑΣ όπου ο εκπρόσωπος τύπου κ. Ιάκωβος Γιακουμής είχε θέση υποψηφιότητα για Γραμματέας με τα γνωστά αποτελέσματα .

Πως διαμορφώνονται τα δίδυμα…
Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανακοίνωσε σήμερα ο υπεύθυνος Τύπου του συνδυασμού-υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ιάκωβος Γιακουμής απέναντι στους έξι αντιδημάρχους του ενιαίου Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, είναι:
Ο. Πιτταράς Ευστάθιος απέναντι στον Τοτόμη Πρωτονοτάριο (Υγεία -Πρόνοια- κοινωνική προστασία Δ.Κ. Νάξου - Κουφονησίου), η Κατερίνα Ψαρρά απέναντι στον Δημήτρης Λιανός(Διοικητικές υπηρεσίες -Τουρισμός- ηλεκτρονική διακυβέρνηση και διαφάνεια Δ.Κ.Σχοινούσας),ο Δημήτρης Καπούνης απέναντι στον Μανώλη Πολυκρέτη (Καθαριότητα-Υδρευση-Αποχέτευση-Αθλητισμός-Δ.Κ.Ηρακλειάς), ο πρώην δεξιός Ευστάθιος Αγγελής απέναντι στον Αργύρη Ανεβλαβή (Οικονομικές υπηρεσίες - τοπική οικονομική ανάπτυξη), ο Νίκος Μαράκης απέναντι στον Απόστολο Ψαρρά (Τεχνικές Υπηρεσίες-Πολεοδομία-Περιβάλλον-Δ.Κ.Δονούσας) και Νίκος Βλησίδης και Στέφανος Μανιός απέναντι στον Αντώνης Μανιός (Παιδεία-Πολιτισμός - Εθελοντισμος - Δρυμαλία)


1 σχόλιο:

Θεατής του Μπελτέ είπε...

Μιλάτε για σκιώδη κυβέρνηση και εννοείτε τι; Δηλαδή σκιώδη μειοψηφία απέναντι σε μια σκιώδη πλειοψηφία. Με άλλα λόγια η μια σκιά απέναντι στην άλλη σκιά. Θέατρο σκιών η όλη υπόθεση. Θα γελάσουμε πολύ αυτή τη περίοδο με τα κολλητήρια, τους μορφονιούς και τους χατζιαβάτηδες της δημοτικής αρχής. Το δυστύχημα είναι ότι όλη αυτή η σκιώδης κατάσταση με τους άσχετους καραγκιοζοπέχτες θα πέσει στη καμπούρα του φουκαρά του Καραγκιόζη, δηλαδή στη καμπούρα του λαού της Νάξου και των Μικρονησιών.