slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΓΑΠ και οι ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

Τι κοινό έχουν ο Μομπάρακ της Αιγύπτου, ο Μπεν Άλι της Τυνησίας, ο Ντομινίκ Στρός Καν και ο Γ.Α.Παπανδρέου της Ελλάδας;
Είναι όλοι τους μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Αυτής της οποίας πρόεδρος είναι ο ΓΑΠ.
Σ΄αυτούς και μ΄αυτούς μιλάει όποτε γίνεται συνεδρίαση του διεθνούς ΣοσιαΛΗΣΤΙΚΟΥ τους οργάνου.
Τα γεγονότα με το Μομπάρακ στην Αίγυπτο, φαντάζομαι όλοι τα πήρατε χαμπάρι.
Εκείνο όμως που θα σας δείξουμε, είναι η βράβευση (ναι καλά διαβάζετε) η βράβευση του Μπεν Αλί από το Ντομινίκ Στρος Καν. Μια βράβευση που έγινε λίγες μέρες πριν γίνει της κολάσεως στην Τυνησία με αποτέλεσμα ο Μπεν Αλί να φυγαδευτεί άρον άρον. Το βιντεάκι που ακολουθεί είναι από τη Γαλλική τηλεόραση.
Δείτε το βίντεο και πιο κάτω μεταφράζουμε για να καταλάβετε τι λένε στο βίντεο οι ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ φίλοι του ΑρχισοσιαΛΗΣΤΗ ΓΑΠ.


--Ο σοσιαλιστής δραπέτης πρόεδρος της Τυνησίας Ben Ali παρασημοφορεί τον σοσιαλιστή κ. Dominique Strauss-Kahn, για τις πνευματικές ικανότητές του (qualités intellectuelles).
--Ο σοσιαλιστής δραπέτης πρόεδρος της Τυνησίας Ben Ali παρασημοφορεί τον σοσιαλιστή κ. Dominique Strauss-Kahn, για την συμμετοχή του στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη και κυρίως για την συμβολή του στην ΕΥΗΜΕΡΙΑ των χωρών της Μεσογείου.
--Ο σοσιαλιστής κ. Dominique Strauss-Kahn, συγχαίρει τον λεηλατήσαντα την Τυνησία, σοσιαλιστή πρόεδρο Ben Ali, για την καλή και χρηστή διοίκηση της οικονομίας της χώρας του, καθώς και για τα επιτεύγματά της. (Ο επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. λέει συγκεκριμένα ότι η οικονομία της Τυνησίας πάει καλά παρά την κρίση. Το Δ.Ν.Τ. κρίνει θετικά την οικονομία της Τυνησίας και προεξοφλεί ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα παρά την διεθνή οικονομική κρίση…)

Σημειώνουμε ότι ο Ben Ali δραπέτευσε από την Τυνησία βαρυνόμενος με πλείστα όσα οικονομικά εγκλήματα, και όχι μόνον, ενώ η σύζυγός του Leïla Trabelsi, πρώην κομμώτρια, πριν εγκαταλείψουν την χώρα, φυγάδευσε 1,5 τόννο χρυσού.

Προσέξτε τι έλεγε ο Ντομινίκ για τον Μπεν Αλί περί ΔΝΤ και οικονομικής κρίσης.
Μήπως τα ίδια ακούμε κι εμείς τώρα τελευταία για το ΓΑΠ από το φίλο του;
Λέω, μήπως;
Λίγες μόλις μέρες μετά αυτό που είδατε ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Τυνήσιος σοσιαΛΗΣΤΗΣ την κοπάνησε άπό τη χώρα του.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ σοσιαΛΗΣΤΩΝ

Μπεν Αλί...έφυγε κυνηγημένος και ζάμπλουτος
Μομπάρακ...κυνηγημένος...ακόμα δεν έφυγε αλλά τον φεύγουν οσονούπω
Ντομινίκ Στρος Καν...μέλλων υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας... ζει παρασιτικά εις βάρος των λαών της Ευρώπης...ειδικεύεται στις βραβεύσεις συγγενών και απατεώνων συντρόφων του
Γ.Α.Παπανδρέου...ζει περιφερόμενος τον πλανήτη και παριστάνει τον πρωθυπουργό στην Ελλάδα...ακόμα και σήμερα

Μανώλης εξ Απειράνθου

1 σχόλιο:

Παριανός είπε...

Το ρεντίκολο εξ’ Απειράνθου κτύπησε πάλι. Βρε σαχλαμάρα ο ΓΑΠ γυρίζει τον πλανήτη, αλλά ο ΚΑΚα σας γύριζε γύρω από τη λεκάνη του WC στη Ραφήνα γιατί φοβόταν να μη τα κάνει επάνω του. Πάντως εσύ θα έκανες για εθελοντής σφουγκο-κόλαρος του.