slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοινώσε την σκιώδη ο Μαράκης

Δημοτική Κίνηση:

«Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»

Νικόλαος Μαράκης, Επικεφαλής

Χώρα Νάξου

Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νάξος, 1/2/2011

Θέμα: «Ορισμός Τομέων Ευθύνης Δημοτικών και Κοινοτικών

Συμβούλων Συμπαράταξης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 συνεδρίασε η Ομάδα των Δημοτικών Συμβούλων της Συμπαράταξης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε το πρόγραμμα δράσης του Συνδυασμού μας και ορίστηκαν Τομείς Ευθύνης για τα στελέχη μας. Πιο συγκεκριμένα:

• Ο Επικεφαλής της Παράταξης, κ. Μαράκης Νικόλαος, ανέλαβε στον Τομέα Ευθύνης του τις δράσεις που σχετίζονται με τα Έργα Υποδομών του Δήμου (Τεχνικά Έργα, Πολεοδομία και Περιβαλλοντικά Έργα).
• Ο κ. Καπούνης Δημήτριος ανέλαβε στον Τομέα Ευθύνης του τις δράσεις που σχετίζονται με την Ποιότητα Ζωής των Δημοτών (Καθαριότητα, Ύδρευση, Αποχέτευση και Αθλητισμός).
• Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βλησίδης Νικόλαος και ο κ. Μανιός Στέφανος ανέλαβαν από κοινού τις δράσεις που σχετίζονται με την Παιδεία και τον Πολιτισμό. Επίσης, έχουν στον Τομέα Ευθύνης τους τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας.
• Ο κ. Πιτταράς Ευστάθιος ανέλαβε στον Τομέα Ευθύνης του τις δράσεις που σχετίζονται με την Κοινωνική Αλληλεγγύη (Υγεία, Πρόνοια και Κοινωνική Προστασία). Επίσης, έχει στον Τομέα Ευθύνης του τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Νάξου.
• Η κα. Ψαρρά Κατερίνα ανέλαβε στον Τομέα Ευθύνης της τις δράσεις που σχετίζονται με την Διαφάνεια (Αποφάσεις Δημοτικής Αρχής, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Διάρθρωση Διοικητικών Υπηρεσιών) και τον Τουρισμό.
• Ο κ. Αγγελής Ευστάθιος ανέλαβε στον Τομέα Ευθύνης του τις δράσεις που σχετίζονται με την Οικονομική Ανάπτυξη του Δήμου.

Τα εξειδικευμένα τοπικά θέματα της κάθε Δημοτικής και Τοπικής Κοινότητας του Νέου Δήμου (συμπεριλαμβανομένων των Μικρών Κυκλάδων) άπτονται των αρμοδιοτήτων των εκλεγμένων Κοινοτικών Συμβούλων και Εκπροσώπων της Παράταξής μας. Για τα θέματα των τοπικών κοινοτήτων όπου δεν έχουμε εκλέξει αντιπροσώπους (Μονή, Δανακός, Σκαδό και Εγγαρές) υπεύθυνοι είναι οι δημοτικοί Σύμβουλοι της οικείας Δημοτικής Ενότητας.

Τέλος, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Συνδυασμού μας αναλαμβάνει ο κ. Γιακουμής Ιάκωβος.

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

• Ο κ. Καπούνης Δημήτριος ανέλαβε στον Τομέα Ευθύνης του τις δράσεις που σχετίζονται με την Ποιότητα Ζωής των Δημοτών (Καθαριότητα, Ύδρευση, Αποχέτευση και Αθλητισμός).

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ