slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/2/2011

 

Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ύστερα από την συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κ ΛΙΑΝΟ για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης ,συζήτησε σε θετικό κλίμα τις άμεσες ρυθμίσεις που θα προβεί ο Δήμος και υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα προχωρήσει σε μία ευρύτερη διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς  για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Χώρας .

Εμείς ως σύλλογος ζητάμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να μας προσκομίσουν όλες τις μελέτες που έχουν συνταχθεί μέχρι σήμερα ,για το κυκλοφοριακό ,έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταθέσουμε τις δικές μας θέσεις για το μεγάλο αυτό ζήτημα, που διαχρονικά ταλαιπωρεί το νησί μας και το οποίο θεωρούμε ότι έχει άμεση σχέση με την εμπορικότητα των επιχειρήσεων και την βιωσιμότητα αυτών.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΝΑΞΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

Κουμπομένος είπε...

Επιτέλους θα σωθούμε στη Χώρα από το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Με Λιανό και Μαστρογιανόπουλο θε τελειώσουν γρήγορα τα βάσανα μας. Μη συζητάτε, σε 4 μήνες και όχι σε 4 χρόνια όλα θα έχουν τακτοποιηθεί. Κρατήστε το αυτό. Οι άνθρωποι είναι άσχετα και άτολμα παιδαρέλια για τέτοια πράγματα και εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.

Κακεντρεχής