slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρά την «πλάτη» που έβαλε το σύστημα πάτωσε η πράσινη Έλλη

Πόσο έκανε η Έλλη Στάη στην πρεμιέρα της;

Εάν μέσα στους στόχους των υπευθύνων της δημόσιας τηλεόρασης ήταν – εκτός των άλλων - να κάνει η Έλλη Στάη μεγαλύτερα νούμερα από την Ρίτσα Μπιζόγλη, ο στόχος επετεύχθη. Η κα Στάη στην πρεμιέρα του μαραθωνίου δελτίου της, που ξεκίνησε στις εννιά και τελείωσε στις δέκα και μισή έκανε 8.5% στο σύνολο και 5.4% στα νεανικά κοινά.

Τόσο περίπου, όμως, ήταν και τα νούμερα που έκανε στις καλές της εποχές η Μαρία Χούκλη. Η Ρίτσα Μπιζόγλη κυμαινόταν γύρω στο 3%.

Μην ξεχνάμε όμως ότι δεν είχε ούτε κατ' ελάχιστον την υποστήριξη από την δημόσια τηλεόραση που είχε χθες η κα Στάη. Χθες επιστρατεύθηκε σύσσωμο το τεχνικό και δημοσιογραφικό προσωπικό της ΝΕΤ, υπουργοί (Λοβέρδος, Παπουτσής) και διευθυντές εφημερίδων (Παντελής Καψής των ΝΕΩΝ). Πολιτικά στελέχη αντιπολιτευτικών κομμάτων και διευθυντές αντιπολιτευόμενων εφημερίδων δεν υπήρξαν.

Η πρεμιέρα της κας Στάη είχε πολυδιαφημισθεί με διαφημιστικά σποτάκια στην δημόσια τηλεόραση, συνεντεύξεις της παρουσιάστριας σε εφημερίδες, περιοδικά και εμφανίσεις σε κανάλια και διαφημιστικές καταχωρήσεις στον Τύπο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει απέναντί της μεγάλο ανταγωνισμό καθώς προβάλλονται δυνατές σειρές στην ιδιωτική τηλεόραση. Θα πρέπει να περιμένουμε και τις επόμενες ημέρες, για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα εάν μαζί με τις ειδήσεις θα επιστρέψουν στη ΝΕΤ και οι τηλεθεάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: