slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική εξαπέλυσε, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στη λήψη και νέων μέτρων, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Γιάννης Μιχελάκης, τόνισε πως η όποια παράταση της αποπληρωμής του χρέους θα πρέπει να γίνει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως είναι η μείωση του επιτοκίου, η λήψη συγκεκριμένων μέτρων που να οδηγούν στην ανάπτυξη και η θέσπιση του ευρωομολόγου (ΣΣ. Μια μανία μ' αυτό το Ευρωομόλογο!!!).

 

"Το κυριότερο είναι, πώς η όποια απόφαση δεν πρέπει να συνοδευτεί από νέα μέτρα. Αυτά δεν τα αντέχει ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία", τόνισε, χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δεν σκέφτεται τις λαϊκές ομάδες.

" Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει τη χωρα ως εταιρία, υπό εκκαθάριση, για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι πιστωτές. Ο λαός δεν είναι υπάλληλος της εταιρίας αυτής, υπάρχουν ευπαθείς, ευαίσθητες ομάδες που δεν αντέχουν", επεσήμανε ο κ. Μιχελάκης και ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει συγκεκριμένα μέτρα που να οδηγούν στην ανάπτυξη.

"Η χώρα δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι. Δεν είναι για να χαιδέψουμε τα αυτιά του κοσμάκη το "όχι στα σκληρά μέτρα". Για να βγεις από το φαύλο κύκλο δεν μπορείς παρά να αυξήσεις το εισόδημα του πολίτη", δήλωσε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την εκτίμηση πως η ΝΔ δικαιώνεται για το "όχι" της στο μνημόνιο. Παράλληλα, κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για διγλωσσία, καθώς υποστηρίζει πως δεν θα υπάρξουν νέες επώδυνες αποφάσεις την ώρα που, όπως είπε ο κ. Μιχελάκης, με απόφαση του ΕΚΟΦΙΝ εμφανίζεται η χώρα να λαμβάνει πρόσθετα μέτρα 12 δισ.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από που τον ξεθάψατε αυτόν βρε. Από τα κάτεργα του Ελεύθερου Τύπου. Τρομάρα του, άκου Ελεύθερος Τύπος.

Ο ΝΑΞΙΩΤΗΣ είπε...

ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑ ;

Συγκάτοικος είπε...

Που την ανακάλυψαν τη φάτσα αυτή. Διώξανε τον κρύο τον Παναγιωτόπουλο και φέρανε τον παγωμένο. Φαίνεται ότι πρέπει να ταιριάζει με το περιβάλλον του κόμματος. Παγωμάρα σε όλα τα μέτωπα. Προσχωρήσετε επιτέλους στον ΛΑ.Ο.Σ. μπας και ζεσταθείτε και δείτε θεού πρόσωπο, μόνο σέρνεστε συνέχεια από πίσω μας.