slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τους διαψεύσαν και οι τοπικοί τους σύμβουλοι

Μ. Πολυκρέτης: «Ψεύδεται ο Δ. Καπούνης»

Θα ήθελα να έρθουν ο κ. Καπούνης και ο κ. Γιακουμής να επισκεφθούμε μαζί το Γλινάδο και να μου δείξουν τις 25 βρύσες.

Η διαχειριστική ομάδα του naxios.blogspot.com επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτη, για να μας πει την γνώμη του σχετικά με τα όσα ανέφερε στο δελτίο τύπου ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καπούνης, της μείζονος μειοψηφίας, για την τοποθέτηση 25 βρυσών στο Γλινάδο.

Ο Μανώλης Πολυκρέτης διαψεύδει τις  καταγγελίες του δημοτικού σύμβουλου Δημήτρη Καπούνη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Απορώ γιατί γράφει τέτοιες ανακρίβειες! Οι βρύσες που μπήκαν είναι μόνο έξι και οι δύο από αυτές μπήκαν στις εκκλησίες του Αγίου Νικοδήμου και του Χριστού, μετά από παράκληση του Παπανικόλα. Χτες του ζήτησα να πάμε παρέα να τις μετρήσουμε και αρνήθηκε. Σήμερα ζητάω ξανά και από αυτόν αλλά και από τον εκπρόσωπο τύπου του Συνδυασμού τους, τον κ. Ιάκωβο Γιακουμή, καλύπτοντας  μάλιστα (με δικά μου χρήματα) το μεροκάματο του κ. Καπούνη και τα εισιτήρια του κ. Γιακουμή να πάμε, οπότε θέλουν, να δούμε τις βρύσες – να γνωρίσει και το Γλινάδο ο κ. Γιακουμής  -  και να μου πούνε πως τις μετρούν και βγαίνουν 25. Επί δυο, επί πέντε, ή επί 25. Θα ήθελα να μας απαντήσουν»!!!

Θεωρώ, ότι η συμπεριφορά τους μέχρι τώρα, δεν εκφράζει το ενδιαφέρον τους για τον τόπο. Αντίθετα δείχνει ότι επιθυμούν να δημιουργούν αναστάτωση χωρίς αιτία! Μακάρι η κατάσταση αυτή να αλλάξει για το καλό του Δήμου μας.

Γιάννης Σέργης:  Ήταν   ενήμεροι και συμφώνησαν και οι δυο σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας

H διαχειριστική    ομάδα    του  naxios.blogspot.com, επικοινώνησε και με  τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Γιάννη Σέργη, ο οποίος μας είπε ότι με δικά του έξοδα τοποθέτησε  τις έξι βρύσες. Μόνο οι γούρνες και τα φρεάτια θα μπουν στο Τεχνικό Πρόγραμμα. Αυτές τοποθετήθηκαν μετά από παράκληση του Παπανικόλα, ο οποίος ζήτησε να μπει μια βρύση στον Άγιο Νικόδημο και μια στο Χριστό όπου δεν υπήρχαν. Η αφορμή δόθηκε από τη λιποθυμία ενός παιδιού, πριν λίγες μέρες, στο οποίο δεν ήταν εύκολο να του δοθεί λίγο νερό.  

Άλλες τόσες βρύσες είχαν μπει με προτροπή του πρώην δημάρχου Νίκου Μαράκη προεκλογικά, άλλα τότε δεν μίλησε κανείς τους . Επίσης  για τις έξι βρύσες ήταν ενήμεροι και συμφώνησαν και οι δυο  σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Ζαχαράτος   και  Σπύρος Κατερίνης που σύμφωνα με το δελτίο τύπου, παρουσιάζετε ως  δεύτερος αποστολέας της επιστολής. Για το μόνο που έχουν δίκιο είναι ο τρόπος που διοχετεύεται το νερό. Τα  λάστιχα, είναι στο πρόγραμμά μας, μέσα σε δυο μέρες να έχουν χωθεί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή θα είναι η κατάντια της νέας δημοτικής αρχής. Επειδή δεν θα μπορεί να κάνει κάτι σοβαρό θα ασχολείται με βρυσούλες, λάστιχα, συρματοπλέγματα και παρόμοια για να ρουσφετολογεί και να φαίνεται ότι κάνει έργο. Η αντιπολίτευση θα πρέπει να τους κυνηγάει σε όλα αυτά όσο μικρά και αν είναι, αν δεν γίνονται με τις νόμιμες διαδικασίες.

ο δεξιος είπε...

γραφε σε ολες τις αναρτησεις ανωνυμε ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑ να δειχνεις τη βλακεια σου

Ανώνυμος είπε...

Σε βλακεία ούτε τον γραφικό τον Πολυκρέτη μπορούμε να πιάσουμε ούτε εσένα φασιστοφιλοτίτη.