slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έτσουξαν οι "Ντιντήδες" και τα γαιδούρια που θίχτηκαν τσίνισαν

Έτσι οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ έβαλαν μπροστά τους μηχανισμούς τους για να τους στηρίξουν και έβαλαν τους υπαλλήλους τους να τους βαυκαλίσουν... ελπίζουμε ο Σαμαράς να τους δώσει γρήγορα καμιά κλωτσιά είτε για να ξυπνήσουν (χλωμό αλλά λέμε τώρα...) είτε για να ξεκουμπιστούν:

«Καρφιά αντιπροέδρων για τους ντιντίδες:

Την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Σταύρου Δήμα έχουν προκαλέσει οι μυστικοσύμβουλοι με τ' άρθρα τους. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος με άρθρο του στο πόρταλ στενού του συνεργάτη άφησε "καρφιά" για την επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ και υπογράμμισε πως "όταν δεν παράγεται πολιτική υπάρχει χώρος για αρθρογράφους".

Ο άλλος αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ.Σταύρος Δήμας σε στενούς του συνεργάτες εξέφρασε την δυσφορία του για το λεγόμενα στενού συνεργάτη του κ.Σαμαρά, τονίζοντας ωστόσο πως "ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται μακρυά από αυτές τις πρακτικές και τις κατακρίνει".

Όλα τα στελέχη της Ρηγίλλης αποδοκιμάζουν έντονα τα άρθρα τονίζοντας πως "πρόκειται για προσωπικές απόψεις μικρομεσαίων στελεχών και όχι απόψεις του προέδρου της ΝΔ". Εν τω μεταξύ, στη Ρηγίλλης ετοιμάζονται για τις μεγάλες αλλαγές που θα προωθήσει ο κ.Σαμαράς, ο οποίος θ΄αντικαταστήσει πολλά πρόσωπα σε κομματικό και επικοινωνιακό μηχανισμό.
http://politicsnews.gr/13050.html»

Δεν υπάρχουν σχόλια: