slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημόσιο υπάλληλο διόρισε ο «ΚΟΠΡΙΤΗΣ» την Γιάννα !

Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον «ΚΟΠΡΙΤΗ» πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.


Ο κύριος Πάγκαλος που αποκαλεί τους δημοσίους υπαλλήλους κοπρίτες και θέλει να μας πείσει ότι φάγαμε τα χρήματα της Ελλάδας μαζί!

3 σχόλια:

Ρουσφετοκτυπημένος είπε...

Κομματικά ρετάλια του BLOG γιατί δεν ξεδιορίσατε τη Γιάννα τα 5,5 χρόνια που είχατε την εξουσία, αφού ήταν παράνομη η δήθεν πρόσληψη της στο δημόσιο. Σιγά φτωχοκομματόσκυλα που είχε ανάγκη η Γιάννα από μισθούς και συντάξεις του κράτους. Ο πλούτος των Αγγελόπουλων είναι αμύθητος και φυσικά τον έκαναν τα χρόνια της δεξιάς, στην οποία και ανήκουν. Είστε για γέλια και για κλάματα. Ψάχνετε αλλά δεν μπορείτε, δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για την Ελλάδα, να βρείτε ρεμούλες και διαπλοκές που γινόντουσαν επί των δικών σας χρόνων και ασχολείστε με γελοιότητες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι ήταν στην εξουσία μετά τη λήξη των αγώνων. O Blogger θα ξέρει καλλίτερα από μας για να μας ενημερώσει.