slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Aς θυμηθούμε μερικά γεγονότα για την Cosco τους Κινέζους τον Καραμανλή γιατί ξεχνάμε πολύ εύκολα

Εισαγωγή στο σημερινό αφιέρωμα

Δείτε το παρακάτω βίντεο σαν εισαγωγή μιας και τη σημερινή μέρα θα την αφιερώσουμε για να θυμηθούμε μερικά γεγονότα... γιατί ξεχνάμε πολύ εύκολα

Υπό ελληνική σημαία το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της ονοματοδοσίας του μεγαλύτερου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο, το οποίο ύψωσε ήδη την ελληνική σημαία. Πρόκειται για το «Cosco Hellas», το οποίο μεταφέρει 9.500 κοντέινερ και ανήκει στον όμιλο ναυτιλιακών επιχειρήσεων του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, Costamare, που διευθύνων σύμβουλος είναι ο γιος του κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος.

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Τέλος Ιουλίου η συνάντηση Καραμανλή- Cosco

113 Δημοσιεύθηκε: 13:41 - 05/07/06

της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Οι Κινέζοι επιμένουν στη συνεργασία με τα δύο μεγάλα λιμάνια της χώρας, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Την πρόοδο του αιτήματος αυτού θα συζητήσει ο πρόεδρος της Cosco Captain Wei στη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στις 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας.


Τα θέματα αυτά πάντως, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν μπορούν να αποσαφηνιστούν πριν από το φθινόπωρο, οπότε ολοκληρώνονται οι σχετικές μελέτες που διεξάγονται από τα δύο μεγάλα λιμάνια.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/106599/Article.aspx#

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Τότε λιοντάρια... σήμερα σκισμένα καλσόν Νο 1

10 Ιανουαρίου 2008, Ανακοίνωσή του ΠΑΣΟΚ:

«Η κυβέρνηση Καραμανλή αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ότι, πίσω από τον “μεταρρυθμιστικό μανδύα” που ενδύεται, επιχειρεί να κρύψει τις αντιλαϊκές και αυταρχικές επιλογές της, που στην προκειμένη περίπτωση έχουν στόχο το ξεπούλημα των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης σε ιδιωτικά συμφέροντα.»

Με τον Κ.Καραμανλή συναντήθηκε ο πρόεδρος της κινεζικής ναυτιλιακής εταιρείας Cosco

Επενδύσεις στα λιμάνια - 26 Ιουλ. 06

Συνάντηση με τον πρόεδρο της κινεζικής ναυτιλιακής εταιρείας Cosco Βου Τζιανφού είχε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, με αντικείμενο την ανάπτυξη των κινεζικών επενδύσεων σε ελληνικά λιμάνια.

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

1 σχόλιο:

paparazzi είπε...

ΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΤΕΙΘΕΤΕ ΕΝ ΕΙΔΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ Η GOLDMAN SACS, ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ LAS VEGAS ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ. ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ. Ο ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ 650 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ .ΤΩΡΑ; ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΑΡΤΑ. Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΟΥΤΕ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ. ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ .

ΑΚΗΣ ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ