slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Κ. Καραμανλής δεν έχει μιλήσει με κανέναν

Διαψεύδεται κατηγορηματικά από κύκλους προσκείμενους στον Κώστα Καραμανλή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας startv ότι ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται προβληματισμένος για τις πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση της οικονομίας, στις συναντήσεις του τις τελευταίες μέρες με στελέχη της ΝΔ και όχι μόνο.
Η σιωπή του πρώην πρωθυπουργού έχει προκαλέσει νευρικότητα σε πολλούς φιλοδυτικούς κύκλους που περιμένουν ανυπόμονα μια δήλωσή του για να τον κατασπαράξουν.
Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του alter ο δήθεν φιλονεοδημοκράτης κ. Τράγκας δεν άφησε την ευκαιρία να.... πάει χαμένη. Μόλις ο συνάδελφός του ανέφερε το κατασκευασμένο δημοσίευμα περί των δήθεν δηλώσεων Καραμανλή, άρχισε να τον αποκαλεί καμένο χαρτί και να τον κατηγορεί με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς.
Οι καλοπληρωμένοι θιασώτες του μνημονίου και των δυτικών συμφερόντων δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν ότι βρέθηκε Έλληνα πρωθυπουργός που τόλμησε να παει κόντρα στα σκοτεινά σχέδια τους. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν αποφασίσει να μιλήσει.
Το βέτο στα Σκόπια, οι αγωγοί από την Ρωσία, η μη στήριξη του προδοτικού σχεδίου Ανάν, η άρνηση του να συμμετέχει στο συνέδριο της γνωστής "Bilderberg" τον Μάιο του 2009 στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, και οι διακρατικές συμφωνίες με Ρωσία και Κίνα ήταν μερικά από τα μεγάλα ¨"λάθη" του Καραμανλή.
Η συνέχεια στις οθόνες σας!!

Naxos Fan 

Δεν υπάρχουν σχόλια: