slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ. Μαργαρίτης: "Σας καλώ όλους να γίνεται μέτοχοι της ελπιδοφόρας πορείας του δήμου μας"


                                                                                               Νάξος, 12-11-2010

       Φίλες και φίλοι,
     Οι εκλογές της Κυριακής, 14 του Νοέμβρη 2010, αποτελούν την απαρχή για έναν Δήμο ανθρώπινο, στην υπηρεσία των πολιτών. Το μέλλον των νησιών μας, μάς καλεί να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, τη φθορά και τις αποτυχημένες νοοτροπίες. Η νέα χωροταξική και διοικητική μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση δημιουργεί σύγχρονες ανάγκες στο νέο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η γνώση, σε συνδυασμό με την εμπειρία, μάς έχουν εξοπλίσει με ευελιξία και άμεση ικανότητα προσέγγισης στις διαμορφούμενες ανάγκες του Δήμου μας.
     Αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος και τις υψηλές απαιτήσεις στον οργανωτικό και διοικητικό τομέα, διεκδικώ τη διοίκηση της δημοτικής αρχής και ζητώ τη συνδρομή από όλες τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, για να πετύχει ο νέος θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης.
     Με εφόδιο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, τη συνέπεια ως προς τις ανάγκες τους, την επίτευξη των στόχων και με άμεση προτεραιότητα την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, αγωνιζόμαστε για μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία του μεγαλύτερου δήμου του νομού μας.
     Τηρώντας άμεση επαφή και επικοινωνία με εσάς, τους δημότες, θα παραμείνω στη διάθεσή σας, ακούγοντας τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις ανάγκες σας.
     Υπόσχομαι ότι οδηγός μας στο νέο αυτοδιοικητικό θεσμό θα παραμείνει το συμφέρον των πολιτών, το δικό σας συμφέρον, με όχημα τις νέες ιδέες και την προοδευτική αντίληψη και γνώση όλων των πηγών και μεθόδων που απαιτούνται, προκειμένου να φέρουμε τα νησιά μας στο ύψος που τους πρέπει.
     Σας καλώ όλους να γίνεται μέτοχοι της ελπιδοφόρας πορείας του δήμου μας, να μας κρίνετε και να μας εμπιστευθείτε. Θα είμαι κοντά σας στο τιμόνι του δήμου μας με αξιοπιστία, διαφάνεια και κοινωνική συνοχή, ανοίγοντας τις πόρτες του δήμου σε όλους σας, καταθέτοντας την καρδιά μου σ’ εσάς.

                                                               Σας ευχαριστώ θερμά,
                                                               Μανόλης Μαργαρίτης
                                           Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
       

Δεν υπάρχουν σχόλια: