slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντροπή και αηδία Υπέρ του ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δεκαβάλλα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων


Στηρίζει Δεκαβάλλα ο Δ. Νικολιάς

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Σύρο και την Νέα Δημοκρατία λίγο πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής . Πολύ  φοβούμαι ότι  όπως εξελίσσονται τα  γεγονότα στη Σύρο  ο Σαμαράς και ο Βρούτσης θα χρειαστούν την βοήθεια ομάδας ψυχίατρων για να βγάλουν άκρη.
Ο επίσημος υποψήφιός της Κώστας Απέργης όπως ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι στηρίζει μεμονωμένα τον Γιώργο  Πάπιτση, καθώς δε συμφώνησαν οι συνεργάτες του.
Από την άλλη εντύπωση προκαλεί η στάση προέδρου  της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Νικολιά  όπου ενώ την πρώτη Κυριακή ως πρόεδρός της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κάλεσε σωστά τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν Απέργη στις επαναληπτικές εκλογές πάλι σωστά καλεί τα μέλη ως πρόεδρός της ΝΟΔΕ Κυκλάδων να ψηφίσουν κατά συνείδηση.
Και ξαφνικά διαβάζουμε   στην koinignomι ΚΑΙ Συριανό  Πολίτη, προσωπική ανακοίνωση του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Νικολιά  που στηρίζει ξεκάθαρα τον ΠΡΑΣΙΝΟ Γιάννη Δεκαβάλλα.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ  ο πρόεδρος του ανώτερου συλλογικού οργάνου της ΝΔ στις Κυκλάδες, να στηρίζει τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Η ανακοίνωση ΣΤΗΡΙΞΕΙ  του Νικολιά στον ΠΡΑΣΙΝΟ Γιάννη Δεκαβάλλα  δίνει ταυτόχρονα συγχωροχάρτι στα δεξιά εξαπτέρυγα που στελέχωσαν τους ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ συνδυασμούς σε όλα τα νησιά. Και αυτό προκαλεί  την ΟΡΓΗ  ΟΛΩΝ των     ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ  ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  .
Αλλά και πάλι δε μας προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση… διότι στη ΝΔ… πραγματικά τα έχουμε δει όλα για όλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: