slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


          Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι,
            Νέοι και νέες,

          Τα αποτελέσματα για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του πρώτου γύρου ανέδειξαν τα ψηφοδέλτια πανελλαδικά της Λαϊκής Συσπείρωσης σε ανερχόμενη δύναμη, με απόσπαση χιλιάδων ψήφων, με άνοδο και σε ποσοστά.
          Το αποτέλεσμα για το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι θετικό, με διπλασιασμό σε ψήφους και ποσοστά.
          Αυτό για μας για τη Λαϊκή Συσπείρωση (για τους τέσσερεις (4) εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους, τους υποψήφιους συνολικά) είναι τιμή, που οι εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συντ/χοι, νέοι,

μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ευχαριστεί και χαιρετίζει όλους εκείνους που έδωσαν για πρώτη φορά ψήφο στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που αναμετρήθηκαν και άντεξαν τα φοβικά διλήμματα, τους προκλητικούς εκβιασμούς και τα καμουφλαρισμένα ψηφοδέλτια των δήθεν ανεξάρτητων.
Η σημαντική αυτή αύξηση των ψήφων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μας γεμίζει με νέες ευθύνες και υποχρεώσεις.
Κατανοούμε ότι μεγαλώνει η απαίτηση απέναντί μας να ανταποκριθούμε στην εργατική, λαϊκή συσπείρωση και πάλη, στον αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, στην πάλη για τα καυτά προβλήματα που βασανίζουν του εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, μέσα και από τις ιδιαιτερότητες του κάθε νησιού.
Με γνώμονα λοιπόν αυτά τα λαϊκά συμφέροντα, για το εισόδημα, την παιδεία, υγεία, κοινωνική πρόνοια, ακτοπλοΐα, τουρισμό, περιβάλλον, ενέργεια ενόψει και των νέων αντιλαϊκών μέτρων θα δουλέψουμε τόσο στο περιφερειακό συμβούλιο, όσο και στα νησιά με την παρουσία μας, μαζί με τους οπαδούς και τους φίλους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η Λαϊκή Συσπείρωση όσο αφορά τον 2ο γύρο, συνιστά Λευκό ή Άκυρο, γιατί οι Δημοτικοί Συνδυασμοί που μετέχουν είτε στηρίζονται ανοιχτά από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είτε εμφανίζονται σαν ανεξάρτητοι, με την πολιτική και την στάση τους στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική και δεν παρέχουν καμιά εγγύηση απειθαρχίας και αντίστασης στις αντιλαϊκές επιλογές του «Καλλικράτη».
Τέλος θα είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για την σχεδιαζόμενη συνδιαχείριση του Αιγαίου, εξέλιξη η οποία οξύνει τους ανταγωνισμούς στην περιοχή.
Απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη θα επιδιώξουμε με όλους όσους συναντηθήκαμε και θα συναντηθούμε στην πορεία να αντιτάξουμε ένα πιο ισχυρό ρεύμα ικανό να βάζει εμπόδια στα χειρότερα, να ανοίξει το δρόμο στην εναλλακτική πολιτική πρόταση που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος.


Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Καφαντάρη Λίλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: