slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παράνομα και παραπλανητικά

Το Α.Τ. Νάξου ενεργοποιήθηκε σήμερα νωρίς τα ξημερώματα όταν δέχθηκαν καταγγελίες από τον συνδυασμό ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ για παράνομη διανομή του παρακάτω φυλλαδίου από δύο άγνωστα άτομα.



Ο κ Μαράκης μας μιλάει για ένα αστρονομικό ποσό που διαχειρήστηκε ο δήμος την τελευταία τριετία της τάξεως των 32.300.000 ευρώ και για ένα αποθεματικό 5.500.000 ευρώ.

Τα ερωτήματα είναι εύλογα:

Που πήγαν κύριε Μαράκη αυτά τα 32.300.000 ευρώ?

Αν ρίξετε μια ματιά στο site του δήμου θα δείτε που έχουν πάει τα χρήματα αυτά. Ως επί το πλείστον έχουν πάει σε ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς, φωτοτυπικά, κομπιούτερ, τηλεδιασκέψεις, ευρυζωνικές υπηρεσίες, λειτουργικά υλικά του δήμου, αγορές οικοπέδων και μηχανημάτων, διαφημιστικά μυνήματα, μελέτες, PDA's, και τι άλλο... εργολαβίες!!

Χωρίς να θέλουμε να τα εκμηδενίσουμε όλα να αναφέρουμε οτι αξιόλογα έργα είναι αυτά όπως το ιατρείο στο Σαγκρί, ο εκσυγχρονισμός γηπέδου και τα κουφώματα στα σχολεία.

Ένα άλλο εύλογο ερώτημα είναι γιατί τα 5.500.000 ευρώ ειναί όλα σε μια τράπεζα?

Μην ξεχνάτε φίλοι μου οτι τα χρήματα αυτά ειναι χρήματα δικά μας και βλέπετε με τι τρόπο τα έχουν διαχειρηστεί.

Τα σχόλια δικά σας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΟΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ. ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑΞΟ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Άξιοι και αξίες στο δρόμο της προσωπικής επικράτησης και της κουτάλας."

ΕΙΠΕ Ο ΓΑΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ!