slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" : Ψήφο κατά την κρίση των πολιτών

Σε συνέλευση μελών και φίλων της εναλλακτικής δημοτικής κίνησης ‘ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ’ που έγινε την Τετάρτη 10/11/2010, συζητήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, η παραπέρα λειτουργία της και η στάση της στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. Η συνέλευση θέλει ξανά να ευχαριστήσει όσους την τίμησαν με την ψηφο τους και της έδωσαν ποσοστό ικανό για την ένταξή της στο νέο δημοτικό συμβούλιο, με μια έδρα, στην επικεφαλης του συνδυασμού κ Θέκλα Κίζη – Χατζηανδρέου.



Παρά τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες διεξήχθησαν οι εκλογές, σε περιβάλλον κομματικής πόλωσης, που τα αυτοδιοιηκητικά κριτήρια, τα προβλήματα των νησιών, τα προγράμματα και οι ικανότητες, ήρθαν σε δεύτερη μοίρα, η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ‘ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ’, εκτιμά ότι πέτυχε το στόχο της να ενεργοποιήσει ένα ικανοποιητικό μέρος της κοινωνίας μας, να δείξει ότι υπάρχουν αυτοδιοικητικές λύσεις πέρα από τις κομματικές παρεμβάσεις και κυβερνητικές εξαρτήσεις. Σήμερα κλείνοντας ένα μήνα λειτουργίας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της, θα αναβαθμίσει τη δράση της, θα βρίσκεται πάντα κοντά στα νησιά, στα χωριά, στις γειτονιές, σε όλους τους αδύναμους χώρους και δημότες μας.

Η βούληση της συνέλευσης μας θεωρεί ότι θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μας και την φυσιογνωμία της κίνησης μας, να προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε, την επόμενη Κυριακή, την ψήφο των ενεργών πολιτών που μας ψηφίσαν. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τη κρίση τους και σεβόμαστε την οποιαδήποτε στάση τους.

Καλούμε τους δημότες της Νάξου και των νησιών από τη Δευτέρα να πάρουν μέρος στις δράσεις της κίνησης μας για ένα άλλο Δήμο.



Νάξος 11/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: