slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 6 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟ

Παρέμβαση στη Βουλή για το θέμα της απεργίας της Π.Ν.Ο. έκαναν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010, 7 Αιγαιοπελαγίτες βουλευτές της ΝΔ.
Συγκεκριμένα οι βουλευτές Γ. Βρούτσης (Κυκλάδων), Μ. Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), Όλγα Κεφαλογιάννη (Ρεθύμνου), Γ. Πλακιωτάκης (Λασιθίου), Μίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσου), Κ. Μουσουρούλης ( Χίου) και Σπ. Γαληνός (Μυτιλήνης) παρενέβησαν στη Βουλή για το θέμα που έχει προκύψει με την απεργία της ΠΝΟ και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.
Με την παρέμβαση αυτή οι βουλευτές της ΝΔ προσπάθησαν να αναδείξουν τα μεγάλα προβλήματα των νησιών του Αιγαίου, προβλήματα που προκύπτουν από την απεργία της ΠΝΟ, προβλήματα που συνεχώς δημιουργεί αυτή η κυβέρνηση και που προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα, προβλήματα που αγγίζουν λεπτά ζητήματα για τους κατοίκους των νησιών μας. Πέρα από την οικονομική ζημιά που προκαλείται για τις επιχειρήσεις και την τροφοδοσία των αστικών κέντρων με τα προϊόντα, το μεγαλύτερο προκύψαν θέμα είναι το ζήτημα της υγείας.Τροφοδοσία φαρμάκων αλλά και υποχρεωτικές μετακινήσεις ασθενών δεν μπορούν να γίνουν, έχοντας ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση της υγείας των κατοίκων. Ευτυχώς ως τώρα δεν έχει συμβεί κάποιο ακραίο άτυχο συμβάν, αλλά όσο συνεχίζεται η απάθεια της κυβέρνησης, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αύριο.
Οι βουλευτές της ΝΔ κατακρίνουν εντονότατα την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που μέχρι τώρα παραμένει ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ του προβλήματος, χωρίς να παρεμβαίνει ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ για την επίλυσή του.
Ζητούν την ΑΜΕΣΗ παρέμβαση της κυβέρνησης και τη λήψη μέτρων ώστε να σταματήσει ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ η περαιτέρω ταλαιπωρία των κατοίκων των νησιών μας.
Είναι που είναι προβληματική η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας εξ αιτίας της αποτυχημένης νησιωτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ήρθε και η απεργία της ΠΝΟ και τα προβλήματα διογκώνονται μέρα με την ημέρα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ, ζήτησαν και ζητούν οι 7 Αιγαιοπελαγίτες βουλευτές της ΝΔ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....ΠΑΡ΄ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.
ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
ΡΑΓΚΟΥΣΗ Τ΄ΑΚΟΥΣ Ή Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ,ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ,ΤΩΝ ''ΦΙΛΩΝ ''ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ,ΠΕΙΝΑ,ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΕΡΚΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ. ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΚΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ.ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε φαίνεται πως έχει δίκιο ο πατέρας Μάξιμος ( αυτός που έλεγε στη τηλεόραση πως το 2012 έρχεται η συντέλεια του κόσμου ) , ο καλαβρύτων Αμβρόσιος ο θεσσαλονίκης Άνθιμος και οι λοιποί της Χρυσοπηγής. Τους επιβεβαιώνει πλήρως ο απόπάνω. Κρίμα που πέθανε κι ο Χριστόδουλος.