slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Από την ενημέρωση ξεκίνησε τη δουλειά ο Μαργαρίτης, σε καλό κλίμα η πρώτη ενημερωτική επαφή με Μαράκη

Σε καλό κλίμα έγινε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη με τον απερχόμενο δήμαρχο Νάξου Νίκο Μαράκη, την περασμένη Τρίτη στο δημαρχείο Νάξου. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μαυρομάτης, Πολυκρέτης, Μαργαρίτης, Καραπάτης, Ανευλαβής, Λιανός και ο κ. Συμεώνογλου από το Τοπικό της χώρας.

Ο νέος δήμαρχος και οι συνεργάτες του ζήτησαν ενημέρωση για τα έργα που είναι σε εξέλιξη, για το προσωπικό που θα έρθει από το επαρχείο και για τα οικονομικά του Δήμου. Ζήτησαν επίσης να μπορούν να χρησιμοποιούν μια αίθουσα για να έρχονται σε επαφή με τους δημότες και το προσωπικό και τους δόθηκε η αίθουσα των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Ο απερχόμενος δήμαρχος είπε ότι θέλει να έχουν καλή συνεργασία και ότι για όλα τα θέματα θα τους ενημέρωση η Διευθύντρια του Δήμου κ. Κιναλίδου.

Την επόμενη, Τετάρτη 24, μέχρι και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο νέος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης συνοδεύομενος από τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Απόστολο Ψαρρά και τον νομικό Ιάκωβο Ναυπλιώτη βρέθηκε στην Αθήνα για να συμμετάσχει στην επιμορφωτική διημερίδα για τον «Καλλικράτη» που διοργάνωσαν στο ξενοδοχείο Ακροπόλ, από κοινού το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, η ΚΕΔΚΕ και η ΕΕΤΑΑ.

Στη διημερίδα συμμετείχαν όλοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων νήσων. Η διημερίδα ήταν διευκρινιστικότατη και αναλύθηκε τι πρέπει να κάνουν ώστε να αρχίσει η λειτουργία των δήμων υπό το νέο καθεστώς και να γίνει πράξη ο «Καλλικράτης» μέχρι τις 31 Μαρτίου 2011.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά 7 Δημοτικούς Συμβούλους δεν έβγαλε ο συνδυασμός του Μανώλη; Ποιος λείπει;

Ανώνυμος είπε...

ολοι κρεμονται απο τις γνωσεις τις κιναλιδου οποτε ως συνηθως θα ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΑΛΙΔΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.
ΣΟΥ 'ΡΧΟΜΑΙ!!

ΞΕΚΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΧΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

η κατασταση δεν αλλαζει οτι και να λετε το καθεστώς αυτο ξεκινησε απο τον κοκκοτα συνεχισε με το μαρακη και θα συνεχισει με το μαργαριτη. κανενας δεν εχει τα α......α να το σταματησει. ετοιμαστητε για αλλα 4 χρονια οι προμηθειες να γινονται μονο απο εναν...
δεν μπορει κανεις να το ανατρεψει, τον λογο θα σας τον πω αλλη στιγμη αν και δεν θα χρειαστει θα το δειτε απο μονοι σας.
η μαριογκα παντος τον ξερει πολυ καλα για αυτο δεν θελει να τη βλεπει στα ματια της την εν λογω κυρια.
(ο θεος να την πει)

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

29 Νοέμβριος, 2010 23:15
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΛΥΨΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΟ...
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΛΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ @.....Α..