slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μοναδικός υποψηφιος ο κ. Λυκουρέντζος για γραμματέας της ΝΔ

Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, θα είναι ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Την υποψηφιότητά του απέσυρε νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας...

Μαρκόπουλος, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μαρκόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά από καλή κουβέντα, που είχαμε με τον Πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, αποφάσισα, για να έχουμε έναν ισχυρό Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, να αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Έτσι κι αλλιώς τι Μαρκόπουλος, τι Λυκουρέντζος! Φίλοι από παλιά και οι δύο, δίπλα στον Πρόεδρο, δεν έχει αξία να αναμετρηθούμε μεταξύ μας. Σημασία έχει η πορεία από εδώ και πέρα. Στο Κοινοβούλιο έχει αρκετή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, ανακοινώνεται ότι υποβλήθηκε μια υποψηφιότητα για τη συγκεκριμένη θέση, εκείνη του βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου».

Υποψηφιότητες για Εκτελεστική Γραμματεία

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή των επτά αιρετών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνεται ότι υποβλήθηκαν οι παρακάτω υποψηφιότητες:

Γεώργιος Αναγνωστάκος, Μέλος Π.Ε.

Γεώργιος Βερναδάκης, Μέλος Π.Ε.

Ελίζα Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδου, Βουλευτής Α΄ Αθηνών

Νικόλαος Δένδιας, Βουλευτής Κερκύρας

Ηλίας Ηλιόπουλος, μέλος Π.Ε.

Αθανασία Κακαλή, μέλος Π.Ε.

Γεώργιος Κουμουτσάκος, Ευρωβουλευτής

Δημήτριος Πανοζάχος, μέλος Π.Ε.

Δημήτριος Πτωχός, μέλος Π.Ε.

Φίλιππος Ταυρής, μέλος Π.Ε.

Μαργαρίτης Τζίμας, Βουλευτής Δράμας

Δημήτρης Τσιγγούνης, μέλος Π.Ε.

Χριστίνα Χαλιλοπούλου, μέλος Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: