slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Δήμαρχος Νάξου διευκρινίζει

Αγαπητέ κ. Διαχειριστή,

Σχετικά με ανάρτηση σας στο blog, από το συνεργάτη σας SXOLIASTH, σας ενημερώνουμε ότι στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Νάξου πριν την διεξαγωγή των αγώνων Beach Volley στο νησί μας, ο Δήμαρχος Νάξου κ. Νικόλαος Μαράκης αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στον κ. Δημήτρη Βελώνη και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Όσο για την αναφορά σας ότι ποζάρουν λάθος άνθρωποι (ντόπιοι) στις φωτογραφίες, αυτοί οι άνθρωποι είναι ο Δήμαρχος κ. Μαράκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Τσαγκλής που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή την διοργάνωση.

Από το Γραφείο του Δημάρχου Νάξου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΑ..ΠΕΘΑΑΑΑΑΝΩ!! ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Καλοι καραγκιοζηδες ειναι και ο Μαρακης και ιδιαιτερως ο Τσαγκλης.

Ανώνυμος είπε...

o marakis den einai apla karagiozis,einai kai anentimos.To mono pou thelei einai i karekla kai to pos tha voleftei aftos kai o gios tou.Tetoious anthropous theloume na mas kivernoun;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Μαράκης ασχολείται με το να επιλέγει απο τους αμέτρητους υποψηφίους για το ψηφοδελτιό του(!;!;!;) και η Νεκταρία με το τι γράφουν τα Blogs; Αυ΄το θα πει οργάνωση. Μόνο το δήμο δεν κατάφερε να οργανώσει!

Ανώνυμος είπε...

marakis antidimarxos-nektaria dimarxos.Koitaxte pou katantisame...Na doume pou tha pane aftoi oi dio meta tis ekloges..Mazi me to giannaki vevaia...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν απατώμαι συνδιοργανωτης και περυσι και φετος για το beach Volley ηταν ο Δήμος Νάξου.Ητοι..τιποτα δεν θα συνέμβαινε αν δεν εδινε το οκ ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.Δεν νομίζω οτι ο κυριος Βελώνης εβαλε καπου την 'υπογραφή' του για τη διευθέτηση δεκάδων διαδικαστικών θεμάτων που αφορούν την ανάληψη μια τέτοιας σημαντικής διοργάνωσης.Προφανώς και ειναι καλοδεχούμενη καθε αυτόβουλη και εθελοντική συνεισφορά σε τετοιου είδους γεγονότα...μεχρι όμως το σημείο που δεν αφορίζεται η 'αλήθεια',η πραγματική διάσταση των γεγονώτων και η αντικειμενική πληροφόρηση..

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε Μαρακη ...