
Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Food Experience Graviera Naxos 2019, στη Νάξο και στη Σχοινούσα.
Διάσημοι σεφ, δημοσιογράφοι, food bloggers, παρουσιαστές, κ.ά. γεύθηκαν υπέροχα πιάτα και έζησαν μοναδικές εμπειρίες στο τριήμερο γαστριμαργικό event, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.
Την πρώτη μέρα του event (Παρασκευή 7 Ιουνίου), στην παραλία της Αγίας Άννας, οι καλεσμένοι απόλαυσαν μία πεντανόστιμη μακαρονάδα με τρούφα και Γραβιέρα Νάξου, την οποία μαγείρεψε ο σεφ και τρουφοκυνηγός, Χρήστος Πλεσιώτης, σε ένα εντυπωσιακό τηγάνι, για τη χρήση του οποίου εκπαιδεύτηκε τρία χρόνια στην Ιταλία.









Οπως είναι γνωστό, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υλοποιεί για μία ακόμη χρονιά, το πρόγραμμα "Καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών με δημιουργική απασχόληση"... Πρόγραμμα που γίνεται μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης... Και όπως διαβάζουμε έρχεται η ώρα των προσλήψεων. Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου, ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών. Αναφερόμαστε σε επτά άτομα, τρίεις παιδαγωγούς, δύο νηπιαγωγούς, έναν για θέματα φυσικής αγωγής και έναν στα εικαστικά... Καταλυτική ημερομηνία πέρας συνεργασίας η 23η Αυγούστου 
