Το 6ο Food Experience Graviera Naxos της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ξεκινά αύριο, θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου και θα «παντρέψει» την ιταλική κουζίνα με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ.!
Ο σεφ Χρήστος Μπάρκας, ο οποίος τιμά με την παρουσία του την εκδήλωση, μαγείρεψε, live από την πανέμορφη παραλία της Πλάκας στον «αέρα» των εκπομπών «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, νιόκι από Πατάτα Νάξου με λιαστή ντομάτα, φρέσκο βασιλικό και Γραβιέρα Νάξου και λινγκουίνι με ψητή μελιτζάνα και κρέμα Γραβιέρας Νάξου!
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου