slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε ποιους υποψήφιους ευρωβουλευτές ποντάρουν οι στοιχηµατικές εταιρείες - Τα φαβορί από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ




ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑπριν μία ώρα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΥΜΕΝΟΥ
Η παραπολιτική στήλη της Απογευματινής
Σε ποιους ποντάρουν οι στοιχηµατικές εταιρείεςΕνδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηµατικές εταιρείες αναφορικά µε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Τα φώτα, όπως είναι φυσικό, στρέφονται κυρίως στα ευρωψηφοδέλτια της Ν∆, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και αντιστοίχως σε ποια πρόσωπα θα κατακτήσουν την πρωτιά.

Στη Ν∆ ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης λογίζεται ο Γιώργος Αυτιάς, µε την απόδοσή του να είναι στο 1,5. ∆ηλαδή, για να γίνει κατανοητό και σε όσους δεν είναι µυηµένοι σε αυτές τις διαδικασίες, αν κάποιος ποντάρει 10 ευρώ στον κ. Αυτιά και εκλεγεί πρώτος, τότε θα εισπράξει 15 ευρώ. Ήτοι το κέρδος του θα είναι 5 ευρώ.

Αναλυτικότερα, σε σχέση µε τα υπόλοιπα πρόσωπα που διεκδικούν την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο της Ν∆, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: Η Ελίζα Βόζεµπεργκ µε απόδοση 2,6, ο Φρέντης Μπελέρης µε απόδοση 4,5, ο Πύρρος ∆ήµας µε απόδοση 12, ο Ευάγγελος Μεϊµαράκης µε απόδοση 13, ο Στέλιος Κυµπουρόπουλος µε απόδοση 25, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης µε απόδοση 30 και ο ∆ηµήτρης Τσιόδρας µε απόδοση 50.

Στον ΣΥΡΙΖΑ φαβορί για την πρώτη θέση είναι ο νυν ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης µε απόδοση 1,6. Και ακολουθούν ο Νίκος Παππάς µε απόδοση 2,5, ο Νικόλας Φαραντούρης µε 5, η Σοφία Μπεκατώρου µε 10, η Έλενα Κουντουρά µε 20, ο Αντώνης Γουναλάκης επίσης µε 20, ο Βασίλης Κασσελάκης µε 35, ο Γιώργος Τσίπρας οµοίως µε 35 και ο Μάριος Αθανασίου µε 35 και αυτός.

Στο ΠΑΣΟΚ είναι φαβορί για την πρωτιά ο νυν ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου µε απόδοση 1,45. Και ακολουθούν ο Γιάννης Μανιάτης µε 2,5, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος µε 7, ο Φίλιππος Σαχινίδης µε 8,5, ο Θοδωρής Ζαγοράκης µε 13, ο Σάκης Αρναούτογλου µε 25 και ο Λευτέρης Καρχιµάκης µε απόδοση 50.


Η Νόνη Δούνια και ο «καναπές»Παρακολούθησα την υποψήφια με τη ΝΔ Νόνη Δούνια σε μία συνέντευξή της να λέει ότι δεν είναι από εκείνους που θα καθίσουν στον καναπέ τους και απλώς θα κρίνουν. Και πράγματι η ίδια έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά πως έχει τη δύναμη και το κουράγιο να γίνει μέρος μιας αλλαγής σε κοινωνικά ζητήματα που όλους μάς απασχολούν.


Εκδήλωση μετά γενεθλίων!Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση ανήμερα των γενεθλίων του πραγματοποιεί απόψε στο «Il Giardino» στο Γουδή ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος με τη ΝΔ Ανδρέας Ζαμπούκας. Κατά τα λοιπά, ο κ. Ζαμπούκας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πολύ μεγάλη συγκέντρωση της ΝΔ στη γενέτειρά του, την Καρδίτσα, που διοργάνωσε ο πρώην υπουργός Κ.Τσιάρας.


Ήταν όλοι στο Γουδή για τον ΚοντοζαμάνηΜια μεγάλη προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της προεκλογικής εκστρατείας του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης. Κάλεσε λοιπόν τους φίλους και τους υποστηρικτές του και πέρασαν μαζί μία όμορφη βραδιά στο «Anassa» στο Γουδή. Όπως είδα και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media, ο χώρος ήταν εκπληκτικά διαμορφωμένος, με τον κόσμο να απολαμβάνει την ωραία καλοκαιρινή βραδιά. Φυσικά ήταν πολύ δυναμική η παρουσία των «γαλάζιων» στελεχών που βρέθηκαν εκεί για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον κ. Κοντοζαμάνη. Το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Οικονομίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, και ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: