slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία του πρώην βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Άνδρο


Την Τετάρτη το απόγευμα 22/5 και την Πέμπτη 23/5 ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος μαζί με κλιμάκιο της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ περιόδευσε στην Άνδρο. Με την άφιξη του στο Γαύριο συναντήθηκε σε καφετέρια με μέλη και φίλους του κόμματος, ενώ την επόμενη μέρα επισκέφθηκε τη Χώρα και στη συνέχεια το Μπατσί και το Γαύριο. Στην περιοδεία αυτή το κλιμάκιο της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μοίρασε προεκλογικό υλικό με τις θέσεις και τους υποψήφιους και υποψήφιες για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, ενώ συνομίλησε με πολλούς καταστηματάρχες και κατοίκους για τις θέσεις του κόμματος.

Οι συναντήσεις αυτές έγιναν σε εποικοδομητικό κλίμα και τα προβλήματα που αναδείχθηκαν ως κυρίαρχα ήταν η ακρίβεια που μας καθιστά την ακριβότερη χώρα μέσα στην Ευρώπη, τη δυσκολία διαβίωσης των πολιτών με τους χαμηλούς μισθούς και τις χαμηλές συντάξεις, ενώ οι τουριστικοί μικροεπιχειρηματίες διαμαρτυρήθηκαν με την μικρή τουριστική περίοδο του νησιού, αλλά και την καθυστέρηση αντιμετώπισης σοβαρών έργων υποδομής, όπως το κακό κεντρικό οδικό δίκτυο, που δυσκολεύει τη μετάβαση των κατοίκων και των επισκεπτών στις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις του νησιού. Επίσης διαμαρτύρονται για την κάκιστη κατάσταση των παροχών δημόσιας υγείας, που χειροτερεύει συνεχώς.

Από την πλευρά μας ως ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τονίσαμε τη σημασία των ευρωεκλογών και την ανάγκη συμμετοχής στις κάλπες, τόσο για την καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής, όσο και για την ανάδειξη ευρωβουλευτών που θα είναι γνώστες της πραγματικότητας της χώρας και όχι τηλεαστέρες ή celebrities της κοσμικής ζωής. Επίσης τονίσαμε ότι η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα αγωνιστεί για την ανασύνθεση της αριστεράς και τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης απέναντι στη δεξιά κυριαρχία, κάτι που προϋποθέτει πειστικές προτάσεις και πολιτικές.

       25/5/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια: