slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κύκλος επαφών και συναντήσεων Φίλιππου Φόρτωμα στη Σύρο

Ένα τριήμερο με πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων εργασίας και επισκέψεων πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στη Σύρο.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο Βουλευτής συμμετείχε στη συνάντηση της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και της Δημ. Τ.Ο. Σύρου-Ερμούπολης παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, όπου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη συσπείρωση που πρέπει να επιδείξει η παράταξη. Στη συνέχεια, ο κ. Φόρτωμας παρέστη στην Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον πολυπληθή Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερμούπολης.

Το πρόγραμμα του Βουλευτή Κυκλάδων περιλάμβανε το Σάββατο 20 Απριλίου συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξη Αθανασίου, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη, τους Αντιδημάρχους κ. Νικόλαο Σκευοφύλακα και κ. Φραγκίσκο Βακόνδιο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου κ. Κώστα Γαβιώτη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν θέματα που αφορούν τον προορισμό, τις υποδομές και την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου και «δόθηκε η ευκαιρία να διευρυνθεί ο διάλογος για την εξωστρέφεια που χρειάζεται το νησί και που η Κυβέρνηση μέσω του ΕΟΤ προωθεί», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο βουλευτής.

Το ίδιο βράδυ ο κ. Φόρτωμας παρευρέθηκε στην εκδήλωση της οργάνωσης  Hermoupolis Heritage με θέμα “Η Παλιά Αγορά της Ερμούπολης” που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης. Το δρώμενο αναβίωσε μοναδικά ένα σημαντικό τοπόσημο της Σύρου, «μια εξαιρετική πρωτοβουλία που ανέδειξε τον γαστρονομικό και πολιτιστικό πλούτο του νησιού και την πλούσια ιστορία του», όπως δήλωσε ο Βουλευτής.

Δημήτρης ΦραγκάκηςΣύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: