slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΟΡΤΩΜΑΣ Η ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ





Φίλες και Φίλοι,

Μια απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της και πλέον μπορούμε βάσιμα να ατενίζουμε το 2024 με πραγματική αισιοδοξία. Μια αισιοδοξία που πηγάζει από τη σκληρή δουλειά που έκανε και κάνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που έφτασε να μας αναδείξει στην κορυφή των οικονομιών του αναπτυγμένου κόσμου, με τον Economist να ανακηρύσσει την Ελλάδα ως Χώρα της Χρονιάς για το 2023. Μια κορυφή που δεν θα είχαμε πατήσει χωρίς την υποστήριξη των Ελλήνων πολιτών.

Η ανανεωμένη, καθαρή εντολή του Ελληνικού Λαού, που μας εμπιστεύτηκε και πάλι το τιμόνι για τον ουσιαστικό εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της πατρίδας μας, δεν μας αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. H εντολή αυτή είναι ο οδηγός μας προκειμένου να εμπεδωθεί στην πράξη η πολιτική σταθερότητα, αναβαθμίζοντας σε όλα τα επίπεδα την καθημερινότητα των πολιτών, των νησιωτών, σε ένα περιβάλλον ανάπτυξης, ασφάλειας, βεβαιότητας. 

Με το βλέμμα στο παρόν και στο ευοίωνο μέλλον, οι Κυκλάδες παραμένουν σταθερή προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Προσωπικά δεσμεύομαι και αυτή τη χρονιά να συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στην κάθε μία και στον κάθε ένα από εσάς, δίνοντας μάχες για τα νησιά που αξίζουμε.

Εύχομαι από καρδιάς Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!
Υγεία, ειρήνη, προσωπική και συλλογική ευημερία!

Συνεχίζουμε δυνατά #mazi για τις Κυκλάδες.

Φίλιππος Φόρτωμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: