slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία :Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μάινα Ιωάννη

 

Μάινας Ιωάννης του Νικολάου

Πολιτικός Μηχανικός 

Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη Μάινα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Γιάννης, είναι Πολιτικός Μηχανικός, επιστημονικό στέλεχος  μελετητικού και τεχνικού γραφείου, ενώ κατέχει τον τίτλο του ελεγκτή Δόμησης αλλά και του ενεργειακού επιθεωρητή. Επίσης, δραστηριοποιείται στον τουρισμό, με δικές του επιχειρήσεις, τουριστικό γραφείο, τουριστικό κατάλυμα στο Καμάρι και επιχείρηση εστίασης στα Φηρά.

Είναι κάτοχος πτυχίου από το Πανεπιστήμιο Greenwich και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στην αντισεισμική θωράκιση των κατασκευών και τον λειτουργικό και ασφαλή σχεδιασμό τουριστικών μονάδων με βάση τα διεθνή πρότυπα και τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά, ξεκινά από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης όπου διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και παραμένει μέλος της Ελεγκτικής του Επιτροπής. Από το 2019, είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Θήρας, καθώς και μέλος του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ήταν υπεύθυνος για την εποπτεία της Υπηρεσίας Δόμησης Θήρας και επί των ημερών του, βελτιώθηκαν οι εγκαταστάσεις, αναδιοργανώθηκε το αρχείο και εγκαινιάστηκε σύστημα επιτήρησης ασφάλειας.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ιωάννη Μάινα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: