slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΟΥ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ- ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2023-2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- 


Από σήμερα 28 Ιουνίου 2023 και ώρα και ώρα 07:00  έως και τις 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση», όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους  στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΟΥ ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., για το σχολικό έτος 2023-2024.



Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr


ή μέσω της διαδικτυακής πύλης


https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio


συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.


Ερωτήσεις- Απαντήσεις προς Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών/-τριών


Δεν βρέθηκε μαθητής/τρια στο Πληροφοριακό Σύστημα του Σχολείου (myschool) με τα στοιχεία που δώσατε. Προσπαθήστε ξανά, αφού πρώτα ελέγξετε την ορθότητα των ακόλουθων στοιχείων: Αριθμός Μητρώου, Σχολείο τελευταίας φοίτησης, Ημερομηνία Γέννησης. 

Δεν έχει δηλωθεί κηδεμόνας για τον/τη μαθητή/τρια, για τον/την οποίο/α γίνεται η υποβολή της αίτησης. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στον/στη Διευθυντή/ντρια του Σχολείου όπου φοιτά ο/η μαθητής/τρια, προκειμένου να ορίσει τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας στο Πληροφοριακό Σύστημα του σχολείου (myschool).


Σε περίπτωση που συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2284021270, καθημερινά (εκτός Σ/Κ) από τις 10:00 έως τις 13:00.



Η Διευθύντρια

Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

φιλόλογος


Δεν υπάρχουν σχόλια: