slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νοσοκομείο Νάξου: Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού αποκτά αίθουσα αναμονής




Από naxospress
Αύγουστος 2022. Η Αικατερίνη Σφυρόερα – ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη- βρίσκεται στη Νάξο, στο γραφείο διοίκησης και συνομιλεί με την αναπληρώτρια Διοικήτρια Καλλίτσα Φραγίσκου για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο. Ενημερώθηκε κυρίως για το θέμα της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, για το έργο που γίνεται υπό την εποπτεία του Νεφρολόγου Μιχάλη Τζανακάκη και ζήτησε να καλύψει το κόστος μέσω της δωρεάς (σ.σ. το ποσό θα διατεθεί μέσω του Ιδρύματος Στήριξης) για τη διαμόρφωση χώρου αναμονής των ασθενών…

Δεκαπέντε μήνες αργότερα, έχουμε την εξέλιξη αυτής της δωρεάς..  Εγκρίθηκε πρόσφατα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου το σύνολο των όρων της σύμβασης μεταξύ του Ιδρύματος Στήριξης Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Νάξου και της εταιρείας NS METAL/BOX ΝΑ ΜΕΤΑΛ ΜΠΟΞ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.

Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά την προμήθεια, μεταφορά και εναπόθεση προκατασκευασμένου οικίσκου και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Νάξου – Κ.Υ. Νάξου.

Η σύμβαση έχει οικονομικό αντικείμενο 18.248,64 ευρώ και αφορά τη διαμόρφωση κατάλληλου χώρου αναμονής για τους ασθενείς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού που λειτουργεί στο Νοσοκομείο Νάξου.

Η χρηματοδότηση της παραπάνω προμήθειας γίνεται ως δωρεά από την Αικατερίνη Σφυρόερα, στη μνήμη του συζύγου της, δικηγόρου, Σταμάτη Βασιλείου Σφυρόερα.

Με πληροφορίες από τη σελίδα cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: