slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Ρούσσος Ιωάννης



-

Ρούσσος Ιωάννης του Παντελή Συνταξιούχος Εργολάβος Οικοδομών

 

Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη Ρούσσο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

 

Ο Γιάννης, με καταγωγή από τη Μεσαριά, αφιέρωσε τη ζωή του στην κατασκευή παραδοσιακών κτηρίων ως εμπειροτεχνίτης και εργολάβος οικοδομών. Η ενασχόληση του με τα κοινά μετρά πολλά χρόνια, αφού έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μεσαριάς. Ακόμη, έχει διατελέσει μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Αγίου Δημητρίου Μεσαριάς.

 

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ιωάννη Ρούσσο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: