slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία : Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Παγώνης Ειρηνικός





Παγώνης Ειρηνικός (Ερρίκος) του Αντωνίου

Επιχειρηματίας Εστίασης και Τουρισμού

Καλωσορίζουμε τον Ερρίκο Παγώνη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Ερρίκος, δραστηριοποιείται με δικές του επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού, λειτουργώντας εστιατόριο και ξενοδοχείο στην Οία. Με σπουδές στη Διοίκηση και την Οικονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ασχολήθηκε για χρόνια με τα οικονομικά ως συνεργάτης σε λογιστήρια.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ερρίκο Παγώνη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

 

--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: