slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Βαζαίος Δήμήτριος

Καλωσορίζουμε τον Δημήτριο Βαζαίο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Δημήτρης είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του τουρισμού και δραστηριοποιείται στην Οία.  Με καταγωγή από την Οία και τον Καρτεράδο, διαμένει μόνιμα στον Βουρβούλο με την σύζυγο του και τα τρία τους παιδιά. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού και του Αργοναύτη Πειραιώς. Είναι επίσης εκλεγμένο μέλος στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.  

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Δημήτριο Βαζαίο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: