slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανάρτηση Υποψήφιου Συμβούλου - Μυλωνά Βασιλική




Μυλωνά Βασιλική του Αθανασίου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τη Βασιλική Μυλωνά, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Βασιλική, δραστηριοποιείται για πάνω από δυο δεκαετίες στον τομέα του λιανικού εμπορίου και σήμερα είναι υπεύθυνη καταστήματος μεγάλου σούπερ μάρκετ της Σαντορίνης.

Με καταγωγή από την Καλαμάτα, ζει στον Καρτεράδο και είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Γαβαλά (Βιδιάνος) με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Βασιλική Μυλωνά, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: