slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιοτητα Δακορώνια Καλλιόπη του Γεωργίου



--

Δακορώνια Καλλιόπη του Γεωργίου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε την Δακορώνια Καλλιόπη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Καλλιόπη είναι μόνιμος κάτοικος Ημεροβιγλίου και έλκει την καταγωγή της από το χωριό. Είναι μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 19 και 17 ετών και εργάζεται ως υπάλληλος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση. Είναι δεύτερη φορά υποψήφια με τη Θηραϊκή Πολιτεία και επιθυμεί ένα καλύτερο μέλλον για το νησί της, για αυτό το λόγο κιόλας συμμετέχει στα κοινά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Δακορώνια Καλλιόπη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: