slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νικηφόρος Παπανικόλας Ανακοίνωση Υποψηφιοτήτων






Ανακοίνωση Υποψηφιοτήτων

Στην ανακοίνωση τριών ακόμη Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προχώρησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Νικηφόρος Παπανικόλας.


Τσαμπίκος Μάγκος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ρόδου


Οδηγός Τουριστικών Λεωφορείων. Ιδρυτής και πρώην πρόεδρος Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αρχαγγέλου.


Λεόντιος Δεγαΐτης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μήλου


Ζει και εργάζεται στη Μήλο με την οικογένεια του. Δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στο John Moores University of Liverpool, ενώ έχει ολοκληρώσει και τις σπουδές του στα Χρηματοοικονομικά.  


Αντώνης Χάλαρης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θήρας


Σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΑΤΕΙ Πειραιά, όπου η πτυχιακή του εργασία είχε να κάνει με την αιολική ενέργεια στη νήσο Θηρασιά. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού από το Heriot –Watt University του Εδιμβούργου. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στις Η/Μ μελέτες, την αδειοδότηση βιοτεχνιών και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και την εκπόνηση ενεργειακών μελετών. 


Είναι ενεργό μέλος στο Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης και στο Χορευτικό Συγκρότημα Σταματίνας Ξιάρχου. Ήταν αθλητής και μέλος στο ΔΣ της Θύελλας Καμαρίου, καθώς και στον Παγκράτιο Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο.

Viber

Δεν υπάρχουν σχόλια: