slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Μαρτίδης Νικόλαος - Βαμβακούση Αικατερίνη



-


Βαμβακούση Αικατερίνη του Αντωνίου
Ιδιωτική Υπάλληλος
Καλωσορίζουμε την Αικατερίνη Βαμβακούση, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Η Κατερίνα, εργάζεται πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης, κατάγεται και ζει στον Πύργο με τα δυο της παιδιά.
Το ενδιαφέρον της για το μέλλον του τόπου μας, την οδήγησε στην απόφαση να συμμετάσχει στα κοινά.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Αικατερίνη Βαμβακούση, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.


Μαρτίδης Νικόλαος του Δημητρίου
Απόστρατος Αξ/κος της Ελληνικής Αστυνομίας
Καλωσορίζουμε το Νικόλαο Μαρτίδη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Νίκος, υπηρέτησε σε νευραλγικές υπηρεσίες της ΓΑΔΑ επί 25 χρόνια περίπου και έκλεισε την επαγγελματική του πορεία υπηρετώντας επί δεκαετίας 2004-2014 το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού μας, από τη θέση του Αναπληρωτή Δ/τή – Υποδ/τη. Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμ. Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης.
Κατάγεται από το χωριό Νέα Σαμψούντα Πρεβέζης, ενώ εδώ και 20 και πλέον χρόνια διαμένει μόνιμα στη Μεσαριά με τη σύζυγο του Λιγνού Παρασκευή (Βιβή) και τα δύο αγόρια τους Δημήτρη και Μάριο-Εφραίμ. Είναι ενεργό μέλος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαρίας «Ο Άγιος Δημήτριος»,μέλος του Δ.Σ. στην Ακαδημία του Πανθηραϊκού και μέλος της ομάδας ΟΕΠΤΑ για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Εκλέγεται με την παράταξη της Θηραϊκής Πολιτείας επί δύο συνεχείς εκλογικές περιόδους, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαριάς, από το 2014 - 2023, διεκδικώντας και πάλι την ψήφο των συγχωριανών του.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Νικόλαο Μαρτίδη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.
--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: