slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία : Αναγγελία υποψήφιου συμβούλου - Κανελλάκης Κωνσταντίνος


Κωνσταντίνος Κανελλάκης του Χρήστου

Απ. Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Κανελλάκη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Κώστας, είναι εν ενεργεία Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Θηραϊκής Πολιτείας. Έλκει την καταγωγή του από Ορεινή Αρκαδία (Κοντοβάζαινα), όμως η Σαντορίνη είναι η δεύτερη του πατρίδα, αφού από το 1985 κατοικεί στο Μεγαλοχώρι με τη σύζυγο του Μαρουλία Μαυρομάτη, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Υπηρέτησε ως αξιωματικός την Πολεμική Αεροπορία της χώρας μας, από όπου και αποστρατεύτηκε. Η ενασχόληση του με τα κοινά ήταν πάντα ενεργός και έντονη, όντας εκλεγμένος Πρόεδρος στη Δημοτική κοινότητα Μεγαλοχωρίου με τη Θηραϊκή Πολιτεία, την περίοδο 2014-2019. Υπήρξε εθελοντής στο σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θήρας κατά την περίοδο 2011-2014.  Η συμβολή στην ευημερία του χωριού του ήταν καθοριστική, αφού κατά τη θητεία του στο Μεγαλοχώρι έγιναν σημαντικά έργα ανάπλασης του δημόσιου χώρου, υπογειοποιήση των καλωδίων ΔΕΗ στον παραδοσιακό οικισμό, πλακόστρωτα και πεζοδρόμια, κ.α.

Επίσης υπήρξε ταμίας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο Γυμνάσιο Εμπορείου, αλλά και ταμίας για 10 χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μετόχι» του Μεγαλοχωρίου.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Κανελλάκη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: