slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατερίνα Μονογυιού: 104 χρόνια προσφοράς και ένδοξης ιστορίας του Λιμενικού Σώματος - Βραβεύτηκαν οι πέντε ήρωες που έσωσαν ζωές στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη


    Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την ανάδειξη της προσφοράς του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην προστασία των θαλασσίων συνόρων, της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και την καταπολέμηση κάθε έκνομης ενέργειας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν Λιμενάρχες νησιών και Κυβερνήτες πλοίων του Λιμενικού Σώματος, που έδρασαν στην θαλάσσια περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και πέντε σπουδαστές της Σχολής Μηχανικών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, οι οποίοι, με αυτοθυσία, έσωσαν συνεπιβάτες τους κατά το πρόσφατο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι κύριοι Ανδρέας Αλικανιώτης, Μιχάλης Κλάψης, Διαμαντής Προεστός, Αντώνης Σαράπης, Δημήτρης Αράπης.

Η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:
«Φέτος συμπληρώθηκαν 104 χρόνια από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος, 104 χρόνια προσφοράς και ένδοξης ιστορίας. Οι τοπικές κοινωνίες στις Κυκλάδες μας αναγνωρίζουν πλήρως τη διαχρονική προσφορά των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος και τους εμπιστεύονται. Τιμούμε και ευχαριστούμε τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για το σπουδαίο και πολύτιμο έργο τους που συχνά υπερβαίνει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής.»



Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Email : katerinamonogiou@gmail.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103709461
Μητροπόλεως 1, Σύνταγμα
http://www.katerinamonogiou.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: