slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φίλιππος Φόρτωμας: Να επανέλθει άμεσα το επιδοτούμενο δρομολόγιο της Θηρασιάς



Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θηρασιά μετά την διακοπή του επιδοτούμενου δρομολογίου του σκάφους «Ε/Γ – Δ/Ρ Θηρασιά ΙΙ Ν.Θ. 47», που την συνέδεε με το Αμμούδι Θήρας, ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά την οποία κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψιν του κ. Υπουργού την πρόσφατη επιστολή της Κοινότητας Θηρασιάς, αναφορικά με τη διακοπή του εν λόγω επιδοτούμενου δρομολογίου, στην οποία αναφέρεται ότι το δρομολόγιο είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Θηρασιάς, καθώς είναι το μοναδικό μέσο που εξυπηρετεί το ταχυδρομείο, τη μετάβαση κατοίκων και επαγγελματιών, την τροφοδοσία του νησιού, αλλά και την αποστολή των φαρμάκων, αφού το σκάφος συχνά επιτελεί και χρέη «πλωτού ασθενοφόρου».

Στην αναφορά του ο Βουλευτής τόνισε ότι είναι αναγκαία η επαναφορά του άκρως απαραίτητου αυτού δρομολογίου, το οποίο ικανοποιεί έναν πολύ μεγάλο όγκο των αναγκών των κατοίκων της Θηρασιάς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗDownload



επιδοτούμενο δρομολόγιο, Θηρασιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: