slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θερμά ευχαριστίες του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ "Ο ΖΕΥΣ" σε Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου χορηγούς και τις κυρίες που εκπροσώπησαν τον Σύλλογο






Μετά από κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου,μας  εκπροσώπησαν στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ" στην Σίφνο στις 22,23,24 Σεπτεμβρίου 2022 η κ. Μάρω Μουστάκη,κ.Χρύσα Τζανετή,κ.Φλώρα Λεμπέση και η κ.Μαρίνα Καλαβρού-Χουζούρη και τις ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη παρουσία τους.Μας κάνατε υπερήφανους και κερδίσατε τις εντυπώσεις όλων όσων είχαν την ευκαιρία να σας απολαύσουν από κοντά. .Συγχαρητήρια σε όλους.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υπέροχη προσφορά του κυρίου Πιτταρά GRAVIERA PITTARA.Ευχαριστούμε την εταιρία του κύριου Βαλινδρά για τα υπέροχα λικέρ και το ούζο Νάξου.Ευχαριστούμε την Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ,την εταιρία Προμπονά,τον κ.Γ.Παραβατό,τον κ.Γ.Καλαβρό,&Ν.Κοττάκη για τις υπέροχες μελιτζάνες τους!
Να ευχαριστήσουμε θερμά την κ.Evaggelia Maravelaki για την διάθεση του χώρου & χρόνου της στην πρόβα του πιάτου(ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ) στο ψήσιμο της μελιτζάνας που είχαν οι κυρίες να παρουσιάσουν.Ευχαριστούμε την κ.Κατερίνα Σιδερή και τον σύζυγο της για την βοήθεια που παρείχαν στις κυρίες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου για το κάλεσμα τους,για την μεταφορά & την διαμονή των κυρίων που μας εκπροσώπησαν και για όλη την περιποίηση που είχαν.
Ευχαριστούμε τις κυρίες που μας εκπροσώπησαν και πιστεύουμε να ήταν μια αξέχαστη εμπειρία όλο αυτό για εσάς.
Με εκτίμηση ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ "Ο ΖΕΥΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: