slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συριζα Νάξου : Προς διάλυση και πώληση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ΕΛΤΑ

Φωτο : naxospress

Μετά την αποτυχημένη εξυγίανση, τις αστοχίες και τις παραλείψεις του αρμόδιου υπουργού και της διοίκησης των ΕΛΤΑ, ήρθε και η επίθεση των χάκερ. Αποτέλεσμα;;;

Επί σχεδόν τρεις εβδομάδες δεν λειτουργεί τίποτα στα ΕΛΤΑ.

Ούτε αποστολή αντικειμένων στο εξωτερικό, ούτε κίνηση κεφαλαίων σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Ποιοι πλήττονται;

Μα φυσικά η επιχείρηση των ΕΛΤΑ, με τα δεκάδες εκ. ευρώ που έχει απολέσει,

 οι επαγγελματίες και ειδικά αυτοί που έχουν συνάψει  συμβάσεις με τα ΕΛΤΑ, οι συνταξιούχοι που με τα χίλια ζόρια πληρώθηκαν αυτό το μήνα.

 Και οι μεγάλοι χαμένοι:  οι εργαζόμενοι που ενώ καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες δεν μπορούν αντεπεξέλθουν και είναι αυτοί που ακούν τα δίκαια παράπονα για  τις μεγάλες καθυστερήσεις.

Ας μεριμνήσει λοιπόν το αρμόδιο υπουργείο και η διοίκηση των ΕΛΤΑ, για την αποκατάσταση των υπηρεσιακών λειτουργιών, όχι με απολύσεις υπαλλήλων έργων που μόλις χθες έκανε, αλλά με ενίσχυση του προσωπικού και με αγορά σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, θωρακίζοντας τον οργανισμό και αποκαθιστώντας τη χαμένη του αξιοπιστία.

Ας σταματήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να κρύβεται, και να λειτουργεί για ακόμα μια φορά προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων (ιδιωτικές επιχειρήσεις ταχυμεταφορών),  και να απαντήσει άμεσα αν υπάρχει σχέδιο αποζημίωσης των πληττόμενων επιχειρήσεων.

Τέλος  να ενημερώσει τον κόσμο, για το πότε θα επιστρέψουν τα ΕΛΤΑ σε πλήρη λειτουργία.



Συντονιστικό ΟΜ Νάξου


Δεν υπάρχουν σχόλια: