slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαμαρτυρία του Δημάρχου Αμοργού για την κατάργηση των ανταποκριτών ΟΓΑ:Η αναφορά που κατέθεσε ο Νίκος Συρμαλένιος και η απάντησή του στον Δήμαρχο Αμοργού

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε Αναφορά την επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Αμοργού κου Ελευθέριου Καραΐσκου, προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη για την κατάργηση των ανταποκριτών ΟΓΑ-eΕΦΚΑ, μεταξύ των άλλων και στο Δήμο Αμοργού, ζητώντας να ανακληθεί η σχετική απόφαση του Διοικητή του e- ΕΦΚΑ και να προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση η οποία να εξαιρεί από την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν.4611/2019 τους νησιωτικούς δήμους.

Ο Νίκος Συρμαλένιος απαντώντας στον Δήμαρχο Αμοργού Ελευθέριο Καραΐσκο, αναφέρει τα εξής:


Επιπλέον της αναφοράς με την επιστολή διαμαρτυρία σας που κατετέθη σήμερα ( σας εστάλη σε προηγούμενο μαιλ), σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει κατατεθεί  Αναφορά του βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ κου Νίκου Συρμαλένιου στις 14/1/2022, ενώ το Υπ. Εργασίας απάντησε στις 11/2/2022 με το συνημμένο έγγραφο -Απάντηση- που σας επισυνάπτεται. Εμείς δημοσιεύσαμε Δελτίο Τύπου αναφερόμενοι στην Απάντηση του Υπ. Εργασίας, εφόσον καμμιά ουσιαστική λύση δεν δόθηκε. Είμαστε στην διάθεσή σας για συνεργασία και ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα που έχει ανακύψει για τους ασφαλισμένους των νησιών μας.


Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο - δημοσίευμα της επιστολής και η αναφορά, καθώς και η απάντηση του υπουργείου Εργασίας και το σχετικό δελτίο τύπου.


2022-02-16 ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΓΑ ΑΜΟΡΓΟΥ υπ


ΑΜΟΡΓΟΣ - ΠΑΥΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΟΓΑ-eΕΦΚΑ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΟΓΑ


.Δελτίο Τύπου ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ (1)


Δεν υπάρχουν σχόλια: