slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης για τις Κυκλάδες ο Φίλιππος Φόρτωμας

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Κώτσηρα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να θέσει στον Υφυπουργό τα θέματα που απασχολούν τον δικαστικό τομέα των Κυκλάδων.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας παρουσίασε στον Υφυπουργό τις ιδιαιτερότητες των περιφερειακών δικαστικών Υπηρεσιών, ειδικά των νησιωτικών και συζήτησε μαζί του εκτενώς τις προσφορότερες λύσεις για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους, καθώς και την ανάγκη κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων που προκύπτουν. Περαιτέρω, συζήτησαν για τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων των δικαστηρίων και τους τρόπους δυνατής επίλυσής τους, καθώς αυτά επηρεάζουν την καθημερινή τους λειτουργία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς η σημερινή μας συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Κώτσηρα, έβαλε γερές βάσεις για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κυκλάδες, τόσο λόγω της νησιωτικότητας, αλλά και σε επίπεδο κτιριακών υποδομών, γεγονός που δυσχεραίνει σε αρκετές περιπτώσεις τη λειτουργία τους» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.

Γιώργος Κώτσηρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: