slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: Έλεγχος με rapid tests στις πύλες εισόδου των νησιών μας.Επίσπευση των εμβολιασμων .Άμεσες ενέργειες για να σώσουμε την τουριστική περίοδο και να θωρακιστουν υγειονομικά τα νησια μας!



"Έλεγχος με rapid tests στις πυλές εισόδου των νησιών μας-Επίσπευση των εμβολιασμών -Άμεσες ενέργειες για  να σώσουμε την τουριστική περίοδο και να θωρακιστουν υγειονομικά τα νησιά μας "

Με αφορμή την επιδείνωση της υγειονομικής καταστασης των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου με τα κρούσματα covid/19 να σημειώνουν "ρεκόρ " στην περιοχή μας επισημαίνουμε  τα εξής: 

-Η χαλάρωση των μέτρων , "τα κορονοπαρτυ" και ο μέχρι τώρα σχεδιασμός (για τον οποίον καυχονταν κάποιοι  τοπικοί "άρχοντες" και τώρα" λουφαζουν" .....δεν αντιμετωπίζουν την πανδημια.

-Οι υπηρετούντες στον τομέα της Δημόσιας Υγειας έχουν υποστεί -λογικη- κόπωση αλλά συνεχίζουν να προσφέρουν με αυταπάρνηση και το Ε.Σ.Υ. χρειαζεται άμεση ενίσχυση στα νησια μας.

-Οι συμπολίτες μας ανησυχούν για τα οικονομικά , κοινωνικά και υγειονομικά ζητήματα που βιώνουν , αγωνιούv   για το μέλλον και εξοργίζονται  με τους προκλητικους  "εκτός  σειράς "εμβολιασμούς που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας!


Προτείνουμε τα εξής μέτρα και ζητάμε την άμεση εφαρμογή τους:

-Να υπάρχει διαρκής έλεγχος με  ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ  rapid tests στις πύλες εισόδου (λιμάνια, αεροδρόμια ) των νησιών μας !Να μην ξαναζήσουμε την παρωδία και ταλαιπωρία  των rapid tests   της Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου με τα λανθασμένα αποτελεσματα   όπως σε Πάτμο, Λειψους ,Κάρπαθο κτλ!

-Να επισπευθουν οι διαδικασίες εμβολισμού στα νησιά μας και ιδιαίτερα στους νησιώτες μας που απασχολούνται στην τουριστική μας βιομηχανία!
 
-Να υπάρχει τουριστική προβολή των νησιών μας σε χώρες που θωρακιζονται εμβολιαστικα  κατά του  covid/19 και δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες τους να ταξιδέψουν.

- Να πραγματοποιηθει  "lockdown" σε σχολικές μονάδες -όχι μονο σε σχολικά τμήματα -που παρουσιάστηκαν  κρούσματα  covid/19 να πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα  και να γίνουν   άμεσες απολυμάνσεις !

Μόνο έτσι θα  "θωρακιστουν"  υγειονομικά τα νησιά μας , οι επισκέπτες μας θα νιώσουν ότι μεταβαίνουν σε ασφαλές περιβάλλον  και θα "σώσουμε" την τουριστική περίοδο! 


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "- Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου-Αντιπροεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν.Π. Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: