slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ανακόλουθη και "περιεργη " στάση της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου σε επενδύσεις σε Μύκονο και Τήνο!


Ανακόλουθη και "περίεργη"  είναι η  στάση της Περιφερειακής Αρχής Νοτιου Αιγαίου και του κ.Χατζημαρκου σε θέματα που αφορούν επενδύσεις και αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων στην Τήνο και τη Μύκονο ! 
Αυτο αναδείχθηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση(  28.2.21) του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.)Νοτίου Αιγαίου.

Τήνος:
Στο ΣΥΝΟΛΟ  του το Περιφερειακό Συμβούλιο  Ν.Αιγαίου στηρίζει τον αγώνα του Τηνιακού λαού και τις αποφάσεις του Δήμου του νησιού που εκφράζουν την αντίθεση τους στην καταστροφή του περιβάλλοντος που συντελείται απο την αλόγιστη τοποθέτηση  ανεμογεννητριών στον τόπο τους.
Θυμίζω-και είναι "περίεργο " και άξιο αναφοράς-,  ότι πέρασε από " λαϊκό "δικαστήριο πριν λίγους μήνες από την παράταξη Χατζημαρκου ο δήμαρχος του νησιού   διότι " τόλμησε " να ζητήσει πολιτική παρέμβαση και άμεσες  ενέργειες  από την Περιφερειακη Αρχή  για να σταματήσει η τοποθέτηση των ανεμογεννητριών όταν αυτές θα τοποθετούνταν! 

Μύκονος:
Εδώ η ανακολουθία  σε όλο της το μεγαλείο!
Ενώ ως αρχή είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων 
που εκφράζουν τη λαϊκή βούληση, η Περιφερειακη Αρχή του κ.Χατζημαρκου αλλάζει στάση ...Αγνοεί ΟΜΟΦΩΝΗ  αντίθετη και τεκμηριωμένη     απόφαση του Δήμου Μυκόνου(δηλ.τους εκπροσώπους του νησιού ) και στηρίζει την υλοποίηση μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας !

Άλλη στάση του κ.Χατζημαρκου  στην Τήνο .....άλλη στάση στη Μύκονο.....!
Επένδυση είναι στην Τήνο ....επένδυση είναι και  στη Μυκονο!
Το περιβάλλον απειλείται στην Τήνο....το περιβαλλον απειλείται και  στη Μύκονο!


Για όλα τα παραπανω ερωτήματα ας δώσουν -αν μπορουν-  συγκεκριμένες  απαντήσεις!

Αναδεικνύουμε την " περιεργη " και επιλεκτική στάση του κ.Χατζημαρκου και της "παρέας του ", στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η παράταξη μας στηρίζει τις αποφάσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων , σέβεται την αγωνία και τους αγώνες των νησιωτών μας και δηλώνουμε  με έμφαση  ότι:

Είμαστε σταθερά υπέρ της αειφόρου  ανάπτυξης, με νόμιμες διαδικασίες και σεβασμό στο περιβάλλον και  την κοινωνια που υπηρετούμε! 
Στηρίζουμε  τις απόψεις των Δήμων Τήνου και Μυκόνου!

  Το ρόλο του υπηρέτη διαπλεκομενων συμφερόντων   και της επίπληξης και "νουθετησης  δημάρχων " τον αφήνουμε σε αυτούς που αυτοδιαφημίζονται ότι φέρνουν το καινούριο" ήθος "στο Νότιο Αιγαίο!
Κάθε ημέρα που περνά τους μαθαίνει ο κόσμος καλύτερα....η μια γκάφα μετα την άλλη....!Τα κατορθώματα τους απασχολούν το πανελλήνιο και ...όχι μόνο!







για τον Περιφερειακο  Συνδυασμό "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"- 
Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου  Ε Ν. Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: