slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ενημέρωση για Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων απο τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 15-01-2021. 

Το Σάββατο 16-01-2021 και την Κυριακή 17-01-21 προβλέπεται κακοκαιρία από τα δυτικά - νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου.


Τη Δευτέρα 18-01-21 και την Τρίτη 19-01-21, μία νέα ατμοσφαιρική διαταραχή από τα νοτιοδυτικά θα προκαλέσει εκ νέου επιδείνωση του καιρού, κυρίως στις κεντρικές και νότιες περιοχές. Παγετός θα επικρατήσει όλες τις ημέρες μέχρι την Τρίτη 19-01-2021 κατά τις βραδινές και τις πρωινές ώρες.


Θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν με ένταση 7 με 8 μποφόρ.


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, με περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.





Από το γραφείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 

ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: