slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εμβολιασμοί: Καθορίσθηκαν τα ραντεβού για 60.000 πολίτες

Βασίλης Βενιζέλος

Αύριο η πλατφόρμα για τους υγειονομικούς του ιδιωτικού τομέα. Περισσότερα από 60.000 ραντεβού για εμβολιασμούς έχουν ορισθεί από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν «ανέβηκε» η εφαρμογή emvolio.gov.gr, προκειμένου οι συνάνθρωποί μας ηλικίας 85 ετών και άνω να ορίσουν το δικό τους ραντεβού, ενώ στους 6.281 είχαν φτάσει μέχρι τις 5:30 μ.μ. της Τρίτης οι διενεργηθέντες εμβολιασμοί σε όλη τη χώρα. .

Την ίδια στιγμή, περίπου 56.232 εμβολιασμοί έχουν διενεργηθεί από την έναρξη της διαδικασίας μέχρι τις 5:50 μ.μ. της Τρίτης, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η Ελλάδα έχει ήδη εμβολιάσει περισσότερο από το 0,54% του πληθυσμού της χώρας.
Υπενθυμίζεται ότι εντάχθηκαν σήμερα στη διαδικασία των εμβολιασμών των υγειονομικών και τα εναπομείναντα 19 νοσοκομεία του ΕΣΥ της νησιωτικής χώρας.
Εξάλλου, από αύριο αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εμβολιασμών των υγειονομικών των ιδιωτικών κλινικών, των ιδιωτών γιατρών, των οδοντιάτρων και των φαρμακοποιών όλης της χώρας, ενώ επίκειται μέσα στην σημερινή ημέρα η έκδοση σχετικής ανακοίνωσης από το υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: