slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομάδα Αιγαίου: Δωρεά Υγειονομικού Υλικού στις Κοινότητες των Μικρών Κυκλάδων


naxospress.gr
"... Το υγειονομικό υλικό που διατέθηκε όχι μόνο στην Κοινότητα και το Αστυνομικό Τμήμα Κουφονησίου αλλά και στα Π.Π.Ιατρεία Κουφονησίου, Δονούσας, Ηρακλειάς και Σχοινούσας, αποτελεί πολύτιμη αρωγή στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να κρατήσουμε μακριά από τη γειτονιά μας την επιδημία που ενέσκηψε απροειδοποίητα και στη χώρα μας και απειλεί τα ανοχύρωτα από υγειονομική άποψη νησιά μας. Η έμπρακτη διάθεση της Ομάδας Αιγαίου και της χορηγού εταιρείας ΤΣΙΜΗ ΑΕ να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην προσπάθεια θωράκισης των νησιών μας έναντι της πανδημίας, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης που χρόνια τώρα έχει στηθεί από την Ομάδα Αιγαίου γύρω από τους ακρίτες νησιώτες.... "

Αυτό αναφέρεται ανάμεσα στα άλλα στην ευχαριστήρια επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της "Ομάδας Αιγαίου" και φέρει την υπογραφή των αιρετών στις κοινότητες των Μικρών Κυκλάδων. Και για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται η ξεχωριστή σχέση που έχει αναπτύξει η "Ομάδα Αιγαίου" με τους ΜικροΚυκλαδίτες. Μπορεί φέτος να μην έχουμε την καθιερωμένη εξόρμηση, όμως όπως βλέπουμε, έστω και με τον τρόπο αυτό ανανεώνουν τη συνεργασία τους.. Και βέβαια η "Ομάδα Αιγαίου" αντίστοιχη κίνηση έκανε και με τους Αμοργιανούς, γιατί πολύ απλά είναι μία ... ομάδα που λατρεύει τις Κυκλάδες και δη τους νησιώτες που ζουν στα μικρότερα νησιά του Νομού.

Αναλυτικά η επιστολή που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του προέδρου της κοινότητας Κουφονησίων, Αντώνη Κωβαίου (σ.σ. μιλάει εκ μέρους όλων των Μικροκυκλαδιτών) αναφέρει:

΄Ομάδα Αιγαίου΄΄
Διοικητικό Συμβούλιο

Αξιότιμη Πρόεδρε &
Αγαπητά μέλη της ΄΄Ομάδας Αιγαίου΄΄.

Στην δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα, η Ομάδα Αιγαίου και η εταιρεία ΤΣΙΜΗ ΑΕ συνεχίζουν να αποτελούν σταθερούς συμπαραστάτες αυτής της μικρής γωνιάς της Ελλάδας. Εκφράζουμε από καρδιάς τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην Ομάδα Αιγαίου και την χορηγό εταιρεία ΤΣΙΜΗ ΑΕ για την σημαντική πρωτοβουλία τους να προσφέρουν πολύτιμο υγειονομικό υλικό στα Κουφονήσια. Αισθανόμαστε βαθιά συγκίνηση που τα νησιά μας βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους αυτές τις στιγμές που μετράμε τους πραγματικούς μας φίλους.

Το υγειονομικό υλικό που διατέθηκε όχι μόνο στην Κοινότητα και το Αστυνομικό Τμήμα Κουφονησίου αλλά και στα Π.Π.Ιατρεία Κουφονησίου, Δονούσας, Ηρακλειάς και Σχοινούσας, αποτελεί πολύτιμη αρωγή στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να κρατήσουμε μακριά από τη γειτονιά μας την επιδημία που ενέσκηψε απροειδοποίητα και στη χώρα μας και απειλεί τα ανοχύρωτα από υγειονομική άποψη νησιά μας.

Η έμπρακτη διάθεση της Ομάδας Αιγαίου και της χορηγού εταιρείας ΤΣΙΜΗ ΑΕ να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην προσπάθεια θωράκισης των νησιών μας έναντι της πανδημίας, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης που χρόνια τώρα έχει στηθεί από την Ομάδα Αιγαίου γύρω από τους ακρίτες νησιώτες.

Σας νιώθουμε δίπλα μας και ας μας κρατούν οι αντικειμενικές συνθήκες μακριά. Η ανιδιοτελής διαρκής προσφορά σας στις μικρές μας κοινωνίες αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και μας εμπνέει να εντείνουμε και τις δικές μας προσπάθειες.

Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές από την στενωπό και όλοι μαζί θα γιορτάσουμε όταν θα έρθει η ώρα. Σας ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνάτε και να είστε βέβαιοι πως βρίσκεστε πάντα και στον δικό μας νου και την καρδιά.

Με εκτίμηση "

.





Δεν υπάρχουν σχόλια: