slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Μπιζά, στη Σύρο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας - Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων, Κώστας Μπιζάς είχε σειρά συναντήσεων  εργασίας για θέματα της αρμοδιότητας του, στην Ερμούπολη της Σύρου.     Ειδικότερα, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Διευθυντές της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων για θέματα όπως οι υγειονομικοί έλεγχοι καταστημάτων και Προνοιακών Ιδρυμάτων, η πορεία υλοποίησης των προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους για τις κουνουποκτονίες, η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ, η λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Π.Ε. Κυκλάδων, η υποστήριξη Προνοιακών Ιδρυμάτων κ.α.     

  

 

                                               





Επίσης την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ησυχαστήριο « Παναγία της Ελπίδας »  της Ιεράς Μονής Αδελφών του Ελέους και συνομίλησε με την Διευθύντρια κα Σπεράντζα Δουράτσου. 

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως Σύρου « Άγιος Παντελεήμων » όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κεραμιώτη και Μέλη της Διοίκησης. 


Μετά το πέρας των επαφών του, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους των παραπάνω Προνοιακών Ιδρυμάτων για την λειτουργία τους, τους ζήτησα να συνεχίσουν με την ίδια έως σήμερα επιτυχία να εφαρμόζουν τα ειδικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των ιατρών για την προστασία των διαβιούντων γερόντων και των εργαζομένων από την πανδημία του κορωνοϊού.  Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να υποστηρίζει την σωστή και ασφαλή λειτουργία των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων διότι αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: